"Με τον κόσμο μαζί..."

Δείτε όσα είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ ανέφερε: "Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά και βάλαμε δυο γκολ και κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα για τους τρεις βαθμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν δύσκολο για εμάς, υποχωρήσαμε και θα συμφωνήσω πως η Ομόνοια έλεγχε πολύ περισσότερο τη μπάλα. Είχε και η Ομόνοια ευκαιρίες, είχαμε και εμείς στο δεύτερο ημίχρονο αλλά το παιχνίδι έληξε στο 2-0. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν τη νίκη. Έγινε ένα δυνατό ντέρμπι που αφήνει ευχαριστημένο τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Σίγουρα δεν παίχθηκε πολύ ποιοτικό ποδόσφαιρο αλλά έτσι είναι στα ντέρμπι. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, έδειξαν ότι ήθελαν πολύ τη νίκη διότι μέχρι τώρα δεν είχαμε κερδίσει ούτε ένα ντέρμπι και είχαμε επιπλέον πίεση σε αυτό το κομμάτι, ευτυχώς το καταφέραμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Με τον κόσμο μαζί το ΑΠΟΕΛ μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα και το δείξαμε σήμερα. Ελπίζω ο κόσμος να μείνει κοντά στην ομάδα όπως πάντα και θα τους δώσουμε ακόμα περισσότερες χαρές.

Για εμάς το παιχνίδι τελείωσε και έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη στη Λεμεσό, θέλουμε να πάμε εκεί και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Δεν θα είναι εύκολο. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ομόνοια, είναι μεγάλη ομάδα και όλοι ενδιαφέρονται όλες οι μεγάλες ομάδες να είναι μέσα στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Είναι πολλά παιχνίδια μπροστά μας και δεν πιστεύω ότι κάποια ομάδα έχει πλεονέκτημα. Σίγουρα είμαστε πρώτοι και τώρα η πίεση είναι σε άλλες ομάδες αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε ένα μεγάλο ντέρμπι".

Σε ερώτηση για το τι είχε σήμερα το ΑΠΟΕΛ σε σχέση με άλλα ντέρμπι: "Για να είμαι ειλικρινής σε προηγούμενα ντέρμπι που χάσαμε, στην χειρότερη περίπτωση σε πολλά δεν έπρεπε να είχαμε χάσει. Πιστεύω ότι σε προηγούμενα ντέρμπι παίξαμε καλύτερα από ότι σήμερα. Απλώς σήμερα πήραμε το αποτέλεσμα και ήμασταν πολύ σοβαροί απ' την αρχή ως το τέλος. Βάλαμε δυο γκολ στο πρώτο μέρος και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα στο δεύτερο να διαχειριστούμε και περισσότερο να διασφαλίσουμε το τέρμα μας. Σήμερα κερδίσαμε και μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε καλά. Τότε που χάσαμε όλοι έλεγαν πως δεν παίξαμε καλά αλλά σε προηγούμενα ντέρμπι που χάσαμε, πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλύτερα".