“Είχα την τύχη και τον Θεό μαζί μου” (Βίντεο)

Ο Γιώργος Εφραίμ ήταν ο MVP στο “αιώνιο” ντέρμπι, αφού με δύο δικά του γκολ οι ‘γαλαζοκίτρινοι”, κατάφεραν να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη με ομάδα της πρώτης πεντάδας.

Λίγο μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ο 26χρονος εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ μίλησε στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net

Ήθελες πολύ να βάλεις γκολ κι αυτό φάνηκε κι από τις δηλώσεις σου την Τετάρτη μετά το παιχνίδι με τον Άρη…

“Ευτύχησα να βάλω τα δύο τέρματα γιατί είχα την τύχη μαζί μου και τον Θεό. Έχει εδώ και καιρό που προσπαθώ και χάνω κάποιες ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και τα δύο γκολ, όμως πιο χαρούμενος είμαι για τη νίκη της ομάδας μου. Ήταν μέσα στην περιοχή, κυνήγησα τη φάση και ήθελα πολύ να βάλω τα γκολ. ”

Για την συνέχεια…

“Περιμένουμε σίγουρα αύριο το αποτέλεσμα του ντέρμπι, με τους άλλους ανταγωνιστές. Έρχεται ένα παιχνίδι την Τετάρτη που είναι εξίσου σημαντικό και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση. Στη συνέχεια είναι η Ανόρθωση κόντρα στην οποία πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα βήμα για τον στόχο μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου”.

Για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι…

“Είναι σημαντικό να παίρνεις τους πρώτους βαθμούς σε ντέρμπι. Είμαι σίγουρος ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο και στα προηγούμενα… Μπορεί να μην πήραμε τίποτα όμως τα καταφέραμε σήμερα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα”.

Για τον κόσμο…

“Ο κόσμος ήρθε σήμερα πιο κοντά στην ομάδα και νιώσαμε τον παλμό του. Νομίζω ανταποδώσαμε. Δεν παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά δείξαμε πως είμαστε μια ομάδα, βγάλαμε αρκετό πάθος και δεν απειληθήκαμε από την Ομόνοια”.