Η ποιότητα και το...ταμπεραμέντο του Γιαννιώτα

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, είναι πολύ πιο δύσκολη απ’ την Καλοκαιρινή.

Τον Ιανουάριο για να αποκτήσεις καλούς ποδοσφαιριστές, πρέπει να... έχεις και τύχη αφού οι περισσότεροι δεσμεύονται με συμβόλαια. Εκτός και αν ρισκάρεις να αποκτήσεις ελεύθερο παίκτη που είναι με αποχή απ’ το Καλοκαίρι και μέχρι να βρει ρυθμό, το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί…

Μια λύση είναι ο δανεισμός, κάτι το οποίο… ψάχνει το ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια και μετά την εξαιρετική επιλογή του Τόμας Ντε Βινσέντι προ διετίας, ακολουθώντας την ίδια… οδό οι «γαλαζοκίτρινοι» χτύπησαν… κέντρο με την περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα.

Ο 22χρονος άσος, είναι αυτό που έψαχνε το ΑΠΟΕΛ στην μεταγραφική περίοδο. Ακραίος, με ταχύτητα, έκρηξη, ικανότητα στο ένας με έναν, δημιουργία και εκτέλεση. Και όλα αυτά, σε συνδυασμό με την εμπειρία που κουβαλά παρά το νεαρό της ηλικίας του έχοντας αγωνιστεί σε Άρη Θεσσαλονίκης (όταν ήταν Σούπερ Λιγκ), στην Γερμανία με την Φορτούνα, στον Αστέρα Τρίπολης και στον Ολυμπιακό, έστω και στην προετοιμασία και στα φιλικά.

Μάλιστα πέραν από το αγωνιστικό του προφίλ, ο Ελλαδίτης άσος με το… εκρηκτικό του ταμπεραμέντο καταφέρνει εύκολα να γίνει αγαπητός στην κερκίδα. Βγάζει πάθος, βγάζει θέληση και ένταση και αυτό πάντα το εκτιμά η κερκίδα, όσο απαιτητικοί και αν είναι οι οπαδοί.

Στο χθεσινό ντέρμπι με την Ομόνοια, ο Γιαννώτας ήταν εκ των πρωταγωνιστών δημιουργώντας το πρώτο και δίνοντας την ασίστ στο δεύτερο γκολ. Όμως το πλέον εντυπωσιακό, ήταν ο τρόπος που έκανε τον Χαφέζ (έναν γρήγορο παίκτη) να φαίνεται αργός στις μεταξύ τους κόντρες!