«Δίκαια πρωταθλητές» (Δηλώσεις παιχτών)

Διαβάστε τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του ντέρμπι που έφερε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της περιόδου 2015-16.  


Κωστάκης Αρτυματάς: «Για μένα ήταν η καλύτερη χρονιά στον ΑΠΟΕΛ. Μου δόθηκε η ευκαιρία και πιστεύω την άρπαξα από τα μαλλιά. Αγωνίστηκα σε πολλές θέσεις και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Αυτό που πετύχαμε σήμερα ήταν η ανταμοιβή για την προσπάθεια όλη την χρονιά. Ήρθαμε με συγκεκριμένο πλάνο και το ακολουθήσαμε κατά γράμμα. Έτσι πήραμε τη νίκη».  

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: «Ήταν από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα και αυτό το καθορίζει η αξία του ηττημένου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ. Την επόμενη χρονιά τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Ήμασταν πλήρως αφοσιωμένοι μέσα στο γήπεδο. Καταφέραμε να σκοράρουμε το γκολ και μετά τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για την ΑΕΚ. Τη φετινή χρονιά, όσοι βρίσκονται μέσα στο ΓΣΠ αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί βοήθησαν όλοι για να επιτευχθεί ο στόχος». 

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: «Είναι στιγμή γλεντιών σήμερα όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε από πού ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια. Ήταν 9 μήνες δύσκολοι, ένας μαραθώνιος με αρκετά εμπόδια. Είχαμε τραυματισμούς όμως αυτά ξεχνιούνται στην πορεία. Το ταλέντο αυτή της ομάδας έδωσε τη νίκη σε κάποια παιχνίδια όμως το πρωτάθλημα το έδωσε η ομαδική δουλειά. Στον Αρχάγγελο καλλιεργούνται οι πρωταθλητές με νοοτροπία. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο συντελεστή και αξίζουν όλοι πάρα πολλά συγχαρητήρια. Έχουμε την καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα. 

Το ΑΠΟΕΛ είναι όλη μου η ζωή. Το τελευταίο διάστημα δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής, αυτό με λυπούσε ιδιαίτερα. Δουλεύω για το καλό της ομάδας, είτε είμαι βασικός είτε κάθομαι στον πάγκο. Αυτό είναι το 17ο τρόπαιο που πανηγυρίζω με τον ΑΠΟΕΛ. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και ευλογημένος που ανήκω σε αυτήν την ομάδα».

Πιέρος Σωτηρίου: «Είμαστε οι μεγάλοι πρωταθλητές. Μετά από μια δύσκολη χρονιά καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι όμως ευτυχήσαμε και σκοράραμε και καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας που ήταν ο τίτλος. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους»