Παρελθόν ο Βόβορας

Το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Βόβορα ανακοίνωσε το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Βόβορα.

Ο Ελλαδίτης προπονητής προσελήφθη στην τεχνική ηγεσία της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας στις 24/11/15 και την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου και στον τελικό του Πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ευχαριστεί τον Γιώργο Βόβορα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Ο κ. Βόβορας προτού αναχωρήσει για την Ελλάδα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ.

«Ευχαριστώ θερμά όλους τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Μάριο Χαραλάμπους, τον Υπεύθυνο του τμήματος Μιχάλη Κωνσταντινίδη και τον ιατρό Χριστόφορο Βαριάνο για την εμπιστοσύνη και εξαιρετική συνεργασία. Μέσα από συλλογική προσπάθεια, η ομάδα κατέκτησε το κύπελλο και πήγε στον τελικό του πρωταθλήματος. Η απώλεια του τροπαίου από την ΑΕΚ άφησε πικρή γεύση, αλλά νομίζω το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια και την εικόνα των δυο ομάδων στο παρκέ. Κάποια λάθη σε σημαντικά χρονικά σημεία και η απουσία του Βασίλη Κούνα έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Οι παίχτες του ΑΠΟΕΛ κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια κατά τη διάρκεια της περιόδου και αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαι σίγουρος ότι ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να φτάσει στην κορυφή της κυπριακής καλαθόσφαιρας, εκεί που του αξίζει.
Καταλήγοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για τη στήριξη του σε όλη τη διάρκεια της φετινής περιόδου»