"Κάτω από τον Εξώστη, λυτρωνόμαστε"

Με ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ καλούνε τον κόσμο να δώσει το παρόν του στο οίκημα του Σωματείου μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα για τους καθιερωμένους πανηγυρισμούς στον εξώστη...

Η ανακοίνωση:

"Ξεκινώντας την ανακοίνωση μας, να ευχηθούμε ξανά σε όλο τον Ελληνισμό Χρόνια Πολλά με ευχή του χρόνου το χαρμόσυνο γεγονός Της Αναστάσεως να μας βρει σε όλα μας τα κατεχόμενα μέρη.

Μετά από μια δύσκολη και επίπονη χρονιά σε όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ, μας έφερε στο τέλος με αρκετές κατακτήσεις τροπαίων.

25ο Πρωτάθλημα στο Ποδόσφαιρο και 4ο συνεχόμενο
3ο συνεχόμενο Νταμπλ στο τμήμα του Φούτσαλ
Κύπελλο στην Καλαθόσφαιρα.

Η δυναστεία του γαλαζοκίτρινου ΘΡΥΛΟΥ σε όλα τα αθλήματα ξεκίνησε εδώ και χρόνια και καλά κρατεί................ Εδώ είμαστε να βασανίζουμε όλα τα απατηλά σας όνειρα  που θέτετε σαν «στόχο» κάθε αρχή της χρονιάς.

Επειδή εμείς δεν επαναπαυόμαστε με τίποτα, απαιτούμε του χρόνου οι φετινές απώλειες τροπαίων, για όλους του λόγους που έγιναν, να μην επαναληφθούν ξανά φέρνοντας όλα τα τρόπαια στην πλούσια μας τροπαιοθήκη μας, χωρίς καμία απώλεια σε όλα τα αθλήματα που αγωνίζεται η γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Όσο αφορά το φετινό πρωτάθλημα του ποδοσφαίρου, θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ θα βρίσκεται την Κυριακή 15/05 στο ΓΣΠ πρώτα από όλα για να σπρώξει την ομάδα μας σε μια ακόμα νίκη απέναντι στην Ανόρθωση και μετά να χειροκροτήσει τους παίκτες μας σε μια γιορτή που θα είναι αφιερωμένη στον 25ο τίτλο. Καλούμε όλους τους ΑΠΟΕΛίστες να δώσουν το παρών τους στη φιέστα και να γιορτάσουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, βλέποντας τον Αυτοκράτορα να παραμένει στον θρόνο του.

Ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ πιστός στις αξίες και τα ιδανικά του ΑΠΟΕΛισμού είναι όμως και θεματοφύλακας των “ιερών παραδόσεων” που εκφράζουν τον κάθε οπαδό της ομάδας μας. Και οι πανηγυρισμοί στον εξώστη είναι μια “ιερή παράδοση” που δεν θα σταματήσει.

Για αυτό και καλούμε όλο τον κόσμο, το Σάββατο μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα να μαζευτεί στο γνωστό μέρος μπροστά από το οίκημα του Σωματείου και να περιμένει τους Πρωταθλητές να επιστρέψουν από την Λεμεσό. Οι ποδοσφαιριστές θα ανέβουν και φέτος στον Εξώστη. Εκεί που σηκώθηκαν τόσα και τόσα τρόπαια θα σηκωθεί και το φετινό. Επειδή εμείς το σηκώσαμε νωρίς φέτος θα έχουμε διπλή γιορτή. Θα έχει και Εξώστη, θα έχει και φιέστα. Περαστικά στους υπόλοιπους.

Ο Εξώστης για εμάς είναι η Ιθάκη μας. Ξεκινώντας κάθε χρόνια έχουμε σαν στόχο τον Εξώστη. Φτάνοντας τον Μάη κάτω απο τον Εξώστη, λυτρωνόμαστε. Εκεί που χτυπάει πιο δυνατά η καρδιά της Λευκωσίας. Τα υπόλοιπα που ακολουθούν κάτω από τον Εξώστη γνωστά. Απολαύστε το!

Σαββάτο 07/05/2016 Εξώστης.
Κυριακή 15/05/2016 Φιέστα.

Υ.γ. Το πρωτάθλημα αυτό είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλα τα αδέρφια που κοιτάνε απ’ τον ουρανό. Για σένα Ηλία, Μαικ, Γιώργο, Μαράκι, Κούρσε, Χάρη, μικρέ Μιχαλάκη, Κίκη και άλλους τόσους εκεί ψηλά στο κλαμπ του παραδείσου που μας σπρώχνουν κάθε χρόνο στις επιτυχίες".

* Αφαιρέθηκαν αποσπάσματα για ευνόητους λόγους