Πλάνο για ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟΕΛ

Στο ΑΠΟΕΛ διοίκηση και Κρίστιανσεν μελετούν το κάθε τους βήμα... Οι βασικές ανάγκες είναι γνωστές για ενίσχυση της ομάδας όμως από τη στιγμή που τρέχει παράλληλα και η προετοιμασία αυτό διευκολύνει την τεχνική ηγεσία έτσι ώστε να εμπλουτίσει την ομάδα με παίκτες που χρειάζεται το πλάνο και όχι απλά η... θεωρία. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η χθεσινή κίνηση με τον Μπρεσάν. Το ΑΠΟΕΛ πήρε ένα σπουδαίο παίκτη σε μία θέση που γινόταν υπολογισμός πως η ομάδα είναι...γεμάτη. Ο Κρίστιανσεν ήθελε πολύ αυτό τον παίκτη... Ταιριάζει στο πλάνο του και την προπονητική του φιλοσοφία.

Στόχος των πρωταθλητών είναι να κάνουν πανίσχυρη την ομάδα έτσι ώστε να διεκδικήσει είσοδο ξανά στους ομίλους και όπως πάντα βέβαια όλους τους εγχώριους τίτλους.

Πολύ σύντομα ακολουθούν δύο ακόμη μεταγραφές. Έρχεται ο σέντερ-φορ και ο αριστερός μπακ ενώ στη συνέχεια θα γίνει και η επόμενη κίνηση για τον ακραίο επιθετικό. Αν δεν παραμείνει στον Ολυμπιακό, επιστρέφει ο Γιαννιώτας, διαφορετικά θα υπάρξει άλλη προσθήκη που ήδη έχει εντοπιστεί.