ΕΞΑΡΑ η Rosenborg!

Η Ρόζενμποργκ έκανε επίδειξη δύναμης στο Lerkendal Stadion κόντρα στην Χάκεσουντ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νορβηγίας, διαλύοντας με 6-0 τους φιλοξενούμενους και χάνοντας ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα γκολ.

Το σκορ διαμόρφωσαν οι Gytkjaer(17’), Stoelaas(48’ αυτογκολ), Vilhjalmsson(52’, 59’) και Bakenga (76’, 89’). Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Lerkendal Stadion από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

ΤΟ LIVE

-ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

89' ΓΚΟΛ 6-0 Σκόρερ με διαγώνιο σουτ και πάλι ο Bakenga

76' ΓΚΟΛ 5-0 Η πίεση καρποφόρησε και το πέμπτο γκολ τελικά ήρθε από τον νεοεισελθών Bakenga που εκμεταλεύτηκε το γύρισμα του Vilhjalmsson και από πολύ κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

67' Η Ρόζενμποργκ που χάνει ευκαιρίες και για πέμπτο γκολ ολοκλήρωσε και τις τρεις αλλαγές της. 

54' ΓΚΟΛ 4-0 Το πάρτι συνεχίζεται μετά από ωραία ενέργεια ο de Lanlay βγάζει σέντρα και ο Vilhjalmsson με κεφαλιά σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του γκολ

52' ΓΚΟΛ 3-0 Ασταμάτητοι οι γηπεδούχοι πετυχαίνουν και τρίτο γκολ με τον Vilhjalmsson. Η σέντρα από τον Midtsjø

48'  ΓΚΟΛ 2-0 Ωραίος συνδυασμός από τους παίκτες της Rosenborg με τον De Lanlay να γυρίζει ωραία στον Vilhjalmsson που έπιασε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει στα δίχτυα

46' Έναρξη δευτέρου μέρους

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

38΄ Η Rosenborg μετρά δύο σουτ στον στόχο έναντι μηδέν της αντιπάλου

17΄ ΓΚΟΛ 1-0 η Rosenborg με τον Gytkjaer. Ο Rashani έβγαλε την σέντρα και ο Gytkjaer με κεφαλιά ψαράκι άνοιξε το σκορ!

16' Η Rosenborg έχει το 63% της κατοχής...

Η ενδεκάδα και οι αλλαγές της Ροσενμποργκ: Kwarasey, Fredrik Midtsjø, Johan Lædre Bjørdal, Jørgen Skjelvik, Alex Gersbach, Mike Jensen(67' Magnus Stamnestroe), Gudi, Matthias Vilhjalmsson, Yann-Erik de Lanlay (60' Paal Andre Helland), Christian Gytkjær(60' Mushaga Bakenga).