Το θετικό για το ΑΠΟΕΛ απ' τα πολλά παιχνίδια της Rosenborg

Η διπλή αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με την Ρόζενμποργκ αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αμφίρροπη αφού μιλάμε για δυο ποιοτικές ομάδες, πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο. Στην προσπάθεια για πρόκριση, το κάθε σύνολο έχει τα δικά του θετικά και αρνητικά τα οποία θα καθορίσουν και το ποιος θα πανηγυρίσει στο τέλος.

Ένα συγκεκριμένο πλεονέκτημα που έχει η Ρόζενμποργκ μπορεί να λειτουργήσει ως θετικό για το ΑΠΟΕΛ και όπως σημειώνουμε και στον τίτλο, η αναφορά μας έχει να κάνει με τα πολλά παιχνίδια που έπαιξαν οι Νορβηγοί. Αυτό προφανώς είναι στα συν για την Ρόζενμποργκ που είναι σε πλήρη ετοιμότητα (έπαιξε 19 επίσημα ματς μέχρι σήμερα), σε αντίθεση με το ΑΠΟΕΛ που μόλις έχει ξεκινήσει την σεζόν.

Ταυτόχρονα, όμως, αυτό μπορεί να είναι και θετικό για τον Τόμας Κρίστιανσεν γιατί ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ μπορεί να μελετήσει τους Νορβηγούς έχοντας πάρα πολλά δείγματα μπροστά του. Το ίδιο δεν ισχύει για τον Kåre Ingebrigtsen αφού το ΑΠΟΕΛ μετρά μόνο δυο επίσημους αγώνες και μάλιστα με τους νέους παίκτες να παίζουν ελάχιστα ή καθόλου οι περισσότεροι.