Η διαμονή στην Κύπρο, το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ και το... ψάρεμα (βίντεο)

Ο Stewart Bloor που χειρίζεται τα social media της TNS και μεταδίδει ραδιοφωνικά τα παιχνίδια της, γράφει στο εβδομαδιαίο του blog για την εμπειρία στην Κύπρο και την αναμέτρηση με το ΑΠΟΕΛ.

Σημειώνει πως του άρεσε πολύ η εμπειρία στο νησί μας και η παραμονή στο ξενοδοχείο, κάτι που θα μπορούσε να συνηθίσει αφού οι διακοπές του συνήθως περιλαμβάνουν... μια βδομάδα σε τροχόσπιτο με τη γυναίκα του!

Για το παιχνίδι σημειώνει πως αποδείχθηκε δύσκολο όπως αναμενόταν και πως η TNS δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 54ο λεπτό και στη συνέχεια ακολούθησαν άλλα δύο, αλλά στέκεται στην περηφάνια που ένιωσε απ' την ομάδα του που δεν τα παράτησε.

Επίσης αναφέρεται στην γνωριμία του με την Natalia Mavromoustaki, μοντέλο και νικήτρια του 2016 Face Of The Globe Wales, η οποία είναι μισή Ουαλή και μισή Κύπρια (φωτογραφία).

Ως λάτρης του ψαρέματος, ο Stewart Bloor αναφέρεται τόσο στο blog όσο και στο βίντεο του στην επιστροφή στην Ουαλία και το αγαπημένο του χόμπι και λέει πως έψαξε τον χάρτη της Λευκωσίας αλλά δεν μπορούσε να βρει... μπλε αφού πρόκειται για ένα ξηρό μέρος χωρίς λίμνες και ποτάμια.

Όπως λέει, όμως, στη Λευκωσία μπόρεσε να κάνει ένα άλλο χόμπι του, που είναι η παρακολούθηση πουλιών.