«Καζάνι το γήπεδο»

Τις πιθανότητες πρόκρισης μετρούν στο Ρόζενμποργκ μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα και δείχνουν να ανησυχούν για τον επαναληπτικό της Λευκωσίας.

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις τριών ποδοσφαιριστών της ομάδας σε αθλητική ιστοσελίδα της Νορβηγίας.

Αναλυτικά:

Την ανυπομονησία τους αλλά και την ανησυχία τους εξέφρασαν τρεις ποδοσφαιριστές της Ρόζενμποργκ σε δηλώσεις τους σε αθλητική ιστοσελίδα της Νορβηγίας.

Συγκεκριμένα μίλησαν οι Ρετζινίουσσεν, Μπακένγκα και Κόνρατσεν. Δείτε τι δήλωσαν.

Ο έμπειρος αμυντικός Τόρε Ρετζινίουσσεν είπε ότι υπάρχουν καλές πιθανότητες για να προκριθεί η ομάδα του αλλά αναγνωρίζει ότι το έργο της Ρόζενμποργκ δεν θα είναι εύκολο λόγω του γκολ που δέχθηκαν στην έδρα τους.

«Νομίζω έχουμε καλές πιθανότητες, αλλά σκόραραν εκτός έδρας και θα ήταν καλό να το αποφεύγαμε. Θα κατεβούμε εκεί και θα σκοράρουμε τέρματα, θα περάσουν δύσκολα. Θα πάμε εκεί με επιθετική διάθεση.»

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα από τη πλευρά του δήλωσε ανυπόμονος για τον ερχόμενο αγώνα και είπε ότι θα πρέπει να "ξεχάσουν" ότι κέρδισαν στο πρώτο αγώνα. Επίσης αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεται η ομάδα στην Ευρώπη και το χειμώνα, εννοώντας τη πρόκριση σε ομίλους. «Αυτός είναι ο στόχος μας, να παίξουμε σε ομίλους και χαιρόμαστε που έχουμε πιθανότητες να το κάνουμε.»

Τελευταίος μίλησε ο Κόνρατσεν, ο οποίος τσέκαρε στο ίντερνετ να δει τις θερμοκρασίες της Κύπρου και περιέγραψε πως περιμένει την εμπειρία του στη Κύπρο.

«Δεν ξέρω την ομάδα τους καλά, αλλά άκουσα κάποιες φήμες ότι θα υπάρχει πολύ πίεση από την εξέδρα. Επίσης έλεγξα τον καιρό τις τελευταίες εβδομάδες και είναι ζέστη. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε και ψυχολογικά γι αυτό.» δήλωσε ο μέσος της Ρόζενμποργκ, προσθέτοντας ότι «θα είναι ένα καζάνι. Θα είναι ζέστη και οι οπαδοί θα είναι οι μάγειρες στη κερκίδα. Δεν θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά ουσιαστικά η ομάδα είναι η ίδια, το γήπεδο εξαιρετικό και θα τους "δαγκώσουμε"».

Στο άρθρο γίνεται και αναφορά για τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας όταν τελείωσε το παιχνίδι που είπε ότι η Ρόζενμποργκ θα σκοράρει και στη Κύπρο.