«Δεν επιτρέπεται να δέχεσαι τέτοιο γκολ σε αυτό το επίπεδο» (vid)

Το ΑΠΟΕΛ έφτασε κοντά στη μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Κοπεγχάγη όμως μια αδράνεια στην άμυνα του στοίχισε την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον συνεχίζει σε αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ…

Ο Νούνο Μοράις μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ιστοσελίδας μας kerkida.net

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Σήμερα κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ξέραμε πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, όμως ξέραμε πως με το κοινό μας και με την ποιότητα μας, θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε».

Για την ισοφάριση στο 86΄...

«Σε αυτό το επίπεδο κόντρα σε τέτοιες ομάδες δεν μπορείς να δέχεσαι τέτοια γκολ, ήταν ένα ομαδικό λάθος που πληρώσαμε πολύ ακριβά. Τώρα προχωράμε με στόχο να διορθώσουμε αυτά τα λάθη και να μην τα επαναλάβουμε… Το πιο δύσκολο ήταν να σκοράρουμε για να ισοφαρίσουμε το σκορ του πρώτου ματς και το καταφέραμε. Δυστυχώς όμως για ακόμα μια φορά δεχθήκαμε γκολ σε κρίσιμο σημείο. Το πιστεύαμε από την αρχή όμως μετά το γκολ που δεχθήκαμε, δεν έμενε αρκετός χρόνος και ξέραμε πως ήταν πολύ δύσκολο να το ανατρέψουμε».

Για την στήριξη των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ...

«Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Αυτή η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για μας, και έχουμε την υποχρέωση να τους κάνουμε χαρούμενους στη συνέχεια γιατί το αξίζουν».