Ήθελε αλλά δεν μπορούσε

Η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ σταμάτησε απέναντι στη Κοπεγχάγη αφού δεν κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Δανία.

Οι πρωταθλητές μας έκαναν αυτό που μπορούσαν αλλά δεν ήταν αρκετό. Μέχρι το 86` κέρδιζαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Πιέρου Σωτηρίου, σκορ που έστελνε το παιχνίδι στην παράταση, ωστόσο ο Σανταντέρ είχε άλλη γνώμη και με το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε, έσβησε τις όποιες ελπίδες είχαν οι «γαλαζοκίτρινοι» για πρόκριση.

Ο αποκλεισμός ήταν δίκαιος αφού ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και στα δύο παιχνίδια. 
Με έντονο στοιχείο τις μακρινές μπαλιές από την άμυνα προς την επίθεση, οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ προσπαθούσαν να απειλήσουν την εστία του Όλσεν.

Οι αμυντικοί της Κοπεγχάγης έκλειναν πολύ σωστά τους χώρους και με μερικές εξαιρέσεις από κάποιες ενέργειες του Γιαννιώτα κυρίως, γινόταν κατορθωτό να νιώσουν απειλή. Ο Σωτηρίου φαινόταν απελπιστικά μόνος μπροστά και δεν μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερα. Άλλωστε, έκανε τη δουλειά του, αφού σκόραρε.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως σε μία μόλις προσπάθεια στο στόχο οι «γαλαζοκίτρινοι» ευτύχησαν να σκοράρουν. 

Εν κατακλείδι, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε η καλύτερη ομάδα και αυτή ήταν η Κοπεγχάγη. Το ΑΠΟΕΛ φάνηκε πως δεν είχε τις δυνατότητες για να αποκλείσει ξανά τη Δανέζικη ομάδα.   

Η συνέχεια πλέον στρέφεται στο Γιουρόπα Λιγκ, του οποίου η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, και έχοντας τοποθετηθεί στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας έχει πολλές πιθανότητες να έχει μία καλή κλήρωση και να προχωρήσει στη συγκεκριμένη διοργάνωση.