ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ κινήσεις

Ο αγώνας με την Κοπεγχάγη είναι πλέον στο παρελθόν. Το ΑΠΟΕΛ απέτυχε να περάσει στους ομίλους του Champions League όμως σίγουρα αποτελεί επιτυχία η παρουσία στους ομίλους έστω του Europa League. Χάθηκαν τα πολλά εκατομμύρια, καλά είναι και τα... μερικά που προσφέρει το Europa.

Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη σχετίζεται με την ικανότητα της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως το ΑΠΟΕΛ δεν έδειξε στα Ευρωπαικά ματς το πρόσωπο που αναμενόταν με δεδομένο πως υπήρχε ο χρόνος για ενίσχυση της ομάδας. Η παρουσία των νέων παικτών μέχρι τώρα δεν είναι καθόλου αποδοτική. Πέραν της μεταγραφής/παραμονής του Γιαννιώτα οι υπόλοιποι είτε δεν απέδωσαν είτε δεν χρησιμοποιήθηκαν. 

Αυτό είναι ένα πρόβλημα και οι διοικούντες με την τεχνική ηγεσία έχουν... λίγο χρόνο να το διορθώσουν.

Θεωρείται δεδομένο πως θα γίνουν κινήσεις. Πέραν του Μπερτόλιο ο οποίος αντικαθιστά τον Ντε Βινσέντι και τον Κύπρο Χριστοφόρου του οποίου η μεταγραφή είναι δεδομένη οι πρωταθλητές αναμένεται να ενισχυθούν πολύ πιθανόν με δύο ακόμη ξένους παίκτες.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποχωρήσουν δύο από το ρόστερ. Ο ένας λογικά είναι ο Μάριο Σέρτζιο ενώ για τον δεύτερο... φωτογραφίζεται ο Μπρεσάν. Δεν αποκλείεται όμως ακόμη και αποχώρηση άλλου ποδοσφαιριστή. Το ΑΠΟΕΛ θέλει επιθετική ενίσχυση ενώ κοιτάνε και την μεσοαμυντική γραμμή, με αμυντικό χαφ που να μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.