Τρεις αποκλεισμοί... copy paste

Το βράδυ της τετάρτης το ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα και γνώρισε τον αποκλεισμό από την Κοπεγχάγη.

Οι Δανοί θα συμμετέχουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και οι «γαλαζοκίτρινοι» θα συμβιβαστούν με τους αντίστοιχους του Γιουρόπα Λιγκ. Το πλέον εντυπωσιακό έχει να κάνει με τον τρόπο του αποκλεισμού, ο οποίος είναι… copy paste με άλλους δύο αντίστοιχους αποκλεισμούς.

Μαζί με το παιχνίδι της Τετάρτης, το ΑΠΟΕΛ βρέθηκε συνολικά πέντε φορές σε Ευρωπαϊκό αγώνα προκριματικής φάσης, να χάνει με 1-0 εκτός έδρας και να καλείται να το ανατρέψει στο «ΓΣΠ». Τις δύο το κατάφερε, επικρατώντας με 3-1 και τις άλλες τρεις (μαζί με την πρόσφατη), δεν τα κατάφερε…

Αρχικά το 2010, με την Χετάφε. Το ΑΠΟΕΛ σκόραρε με τον Άιλτον, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και οι Ισπανοί σκόραραν, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 1-1 και τους «γαλαζοκίτρινους» να μένουν εκτός.

Η συνέχεια ήρθε το 2014, με την Αστάνα. Ο Στίλιτς με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά στο σκορ το ΑΠΟΕΛ ωστόσο οι αντίπαλοι σκόραραν λίγο πριν το τέλος, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και παίρνοντας την πρόκριση.

Και τέλος, την Τετάρτη. Ο Πιέρος σκόραρε για το ΑΠΟΕΛ, το παιχνίδι όδευε προς την παράταση αλλά οι Δανοί σκόραραν για το 1-1 και την δική τους πρόκριση.

Δύο προκρίσεις με το ίδιο σκορ( 3-1) και δύο αποκλεισμοί με το ίδιο σκορ (1-1). Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι αποκλεισμοί ήρθαν με τον ίδιο τρόπο. 1-0 το ΑΠΟΕΛ, το δεύτερο γκολ δεν ήρθε, ο αντίπαλος ισοφάρισε και με το 1-1 προκρίθηκε…