ΠΑΡΑΜΥΘΙ... επιπέδου!!! (ΑΠΟΕΛ)

Η φαντασία... οργιάζει στην Ελλάδα!!! Διαβάστε ποιες λεπτομέρειες γράφει ανάμεσα σε άλλα ελλαδική ιστοσελίδα σχετικά με το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (ο οποίος ανακοινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου από την ΑΕΚ).

Γράφουν...

Ας ξεκινήσουμε την διήγηση με μια σημαντική επισήμανση: Η πρώτη επιλογή του Λάζαρου αυτές τις μέρες ήταν ο ΑΠΟΕΛ και όχι η Ένωση, όπως γράφεται τις τελευταίες ώρες. Οι Κύπριοι είχαν «ψηθεί» για συμβόλαιο τριών ετών μαζί του, με ετήσιες απολαβές στις 500.000 ευρώ, χρήματα που η ΑΕΚ δεν δίνει σε καμία περίπτωση. Κάπου στα μισά θα πάρει από τους κιτρινόμαυρους ο παίκτης. Πώς λοιπόν να μην ήταν ο ΑΠΟΕΛ η πρώτη του επιλογή;

Πάμε τώρα παρακάτω: Ο πρόεδρος του Κυπριακού συλλόγου, Πρόδρομος Πετρίδης, έπειτα από συζητήσεις με τον μάνατζερ του Λάζαρου, είχε πειστεί πως αυτό το ντιλ πρέπει να γίνει.

Μπήκε μάλιστα στο αεροπλάνο για την Ιταλία, με 150.000 ευρώ στις αποσκευές του, έτσι ώστε να πληρώσει την προκαταβολή και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Μεγάλη πλάκα άσχετα αν το ΑΠΟΕΛ πριν 25 μέρες ενδιαφέρτηκε για τον παίκτη. Ερώτηση προς γράφων... Πού έβαλε ρε μεγάλε τις 150 χιλιάδες ο Πετρίδης;;; Σε ποιές αποσκευές;;;

Εννοείται πως ΠΟΤΕ ο Πετρίδης δεν ταξίδεψε για Ιταλία όπως παρουσίαζεται στο... επιστημονικής φαντασίας σενάριο!!!