"Ίσως προκριθούμε από τον όμιλο, γιατί όχι" (βίντεο)

Ο Αντρέα Ορλάντι που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον Ερμή, μίλησε στο www.kerkida.net μετά την αναμέτρηση. Τον ρωτήσαμε ανάμεσα σε άλλα για τον Μπερτόλιο και για την κλήρωση των ομίλων...

Για το παιχνίδι: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, νομίζω ο Ερμής το έκανε δύσκολο για εμάς από την αρχή. Σε τέτοια παιχνίδια αν δεν σκοράρει νωρίς, περιπλέκονται και γίνονται δυσκολότερα. Σκοράραμε πριν το ημίχρονο, μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ και έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί για να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν κουρασμένοι και είχαμε και την απογοήτευση της Τετάρτης. Δεν είναι δικαιολογία αλλά είναι πάντα δύσκολο να επιστρέψεις στο πρωτάθλημα μετά από το Champions League, όπου κοντέψαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Ο Ερμής μπορούσε να ισοφαρίσει και πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό. Η ομάδα έπαιξε καλά, δώσαμε τα πάντα και κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικότερο".

Για τη δική του απόδοση: "Όταν σκέφτεσαι πως έπαιξες πάντα θέλεις να παίζεις καλύτερα, τουλάχιστον εγώ. Είχα την ασίστ που είναι σημαντικό, κάποιες καλές πάσες στον Πιέρο μπορούσα να σκοράρω και εγώ και είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσω. Χαίρομαι που είμαι στην ομάδα, είναι τιμή μου και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να παλεύω και να δίνω τα πάντα και αυτό κάνω".

Για τον Μπερτόλιο: "Είναι πολύ καλός παίκτης, μπορείτε να δείτε την ευκινησία του και χρειαζόμασταν κάποιο να αντικαταστήσει τον Τομάς γιατί ήταν ο καλύτερος μας παίκτης. Είμαι χαρούμενος να υπάρχουν καλοί παίκτες στην ομάδα και έδειξε ότι θα μας βοηθήσει".

Για την κλήρωση των ομίλων: "Με την Αστάνα θα έχουμε τώρα την ευκαιρία να την κερδίσουμε και προφανώς ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με εμπειρία στην Ευρώπη. Η Γιανγκ Μπόις τα πάει πολύ καλά αν εξαιρέσουμε τα δυο τελευταία παιχνίδια. Είναι ένα δύσκολο γκρουπ όμως είμαι αισιόδοξος, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιες νίκες και ίσως να προκριθούμε, γιατί όχι".

Για την διακοπή στο πρωτάθλημα: "Ποτέ δεν ξέρεις αν μια διακοπή θα είναι καλή ή όχι. Η Κύπρος έχει το παιχνίδι με το Βέλγιο και ελπίζω να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και να επιστρέψουν πίσω στην ομάδα οι συμπαίκτες μου χαρούμενοι. Εγώ πάντα θέλω να παίζω, δεν μου αρέσουν αυτές οι διακοπές αλλά μερικές φορές είναι καλό να παίρνεις μια ανάσα".