Ναυάγιο με Ορλάντο Σα

NEOTEΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

(23:26) *** ΟΡΙΣΤΙΚΟ ναυάγιο. Αρνητικός ο Ορλάντο Σα. Δεν έστειλε το συμβόλαιο όπως είχε συμφωνήσει. Γκιμαράες Πορτογαλίας και Σταντάρ Λιέγης φαίνεται να μπήκαν σφήνα τις τελευταίες ώρες.

(23:10) *** ΣΦΗΝΑ από Σταντάρ Λιέγης... Ο ΣΑ ακόμη να υπογράψει. Προς ναυάγιο η περίπτωση απόκτησης του.

(22:53) *** Ακόμη να προκύψει οριστική συμφωνία με υπογραφές έτσι ώστε να κατατεθεί τα σχετικά έγγραφα πριν να εκπνεύσει η προθεσμία. ΝΕΕΣ ΕΠΑΦΕΣ και ανησυχία από πλευράς ΑΠΟΕΛ για την καθυστέρηση.

(22:15) *** Καθυστερεί η υπογραφή των συμβολαίων από την μεριά του Ορλάντο Σα. 

(21:31) *** Λίγο μετά τις 21:30 ακόμη να πέσουν οι υπογραφές...

(20:20) *** Ετοιμάζονται τα συμβόλαια της συμφωνίας. Αναμένεται αργότερα να πέσουν οι υπογραφές...

*** Υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ-ΣΑ-Μακάμπι. Αναμένεται η υπογραφή Ορλάντο Σα και εν συνεχεία οι υπολοιπες διαδικασίες για το πιστοποιητικό εγγραφής. Το ΑΠΟΕΛ θα ανακοινώσει τον ποδοσφαιριστή μόνο έχει όλα τα σχετικά και απαραίτητα έγγραφα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Συνεχείς οι διαβουλεύσεις στο ΑΠΟΕΛ για την μεταγραφή ουσίας έστω και την τελευταία στιγμή.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net αναφέρουν πως οι παράγοντες των πρωταθλητών είναι εδώ και λίγη ώρα σε διαπραγματεύσεις με τον Ορλάντο Σα ελπίζοντας πως θα πετύχουν συμφωνία.

Οι συζητήσεις με την πίεση του χρόνου είναι πλέον προχωρημένες και αναμένεται το ξεκαθάρισμα πολύ σύντομα έτσι ώστε αν επιτευχθεί συμφωνία να γίνουν τα απαραίτητα και να εγγραφεί ο ποδοσφαιριστής.

Σε λίγο περισσότερα...