ΩΡΑ για νίκη (πιθανή εντεκάδα)

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει το απόγευμα στο Τσίρειο το ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές μετά την λευκή ισοπαλία με την Ανόρθωση στον εξ αναβολής  αγώνα της πρώτης αγωνιστικής ταξιδεύουν στην Λεμεσό με μοναδικό στόχο την νίκη.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν είδε τους Ντε Καμάργκο και Ορλάντι να μην είναι έτοιμοι και τους άφησε εκτός αποστολής του αγώνα με την "Ελαφρά Ταξιαρχία". Ο αντίπαλος είναι μεν βατός, όχι όμως εύκολος. Θα χρειαστεί το ΑΠΟΕΛ να επιβάλει από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό του, να σκοράρει νωρίς και σιγά σιγά να καθαρίσει το παιχνίδι παίρνοντας το τρίποντο. Σε αντίθετη περίπτωση ο Άρης θα κλείνει ολοένα και περισσότερο τους χώρους και θα κάνει δύσκολο το έργο των φιλοξενουμένων. 

Όσον αφορά τις επιλογές του Δανού... 

Ο Βάτερμαν αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Μερκή να διεκδικεί την θέση του στόπερ δίπλα από τον Καρλάο. Μινάλοφ και Λάγο θα είναι στα άκρα της άμυνας. Βινίσιους, Μοράις  και Μπερτόλιο θα κινούνται στο κέντρο. Βάντερ και Γιαννιώτας στα φτερά και ο Πιέρος προωθημένος.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής το ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε ότι τα ταμεία του Τσιρείου δεν θα ανοίξουν ενώ υπάρχει δυνατότητα αγοράς online voucher μέχρι τις 15:00. Η παραλαβή εισιτηρίων στο γήπεδο θα αρχίσει στις 17:30.