Θέλει πολύ το ΓΚΟΛ μέσα στο «Καραϊσκάκης»

Φορμαρισμένος στην ιδανικότερη χρονική στιγμή είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο Ελλαδίτης στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε να είναι σε τέλεια αγωνιστική κατάσταση ενόψει του παιχνιδιού που περίμενε καιρό τώρα... 


Όλοι στον ΑΠΟΕΛ έχουν κίνητρο για ένα καλό αποτέλεσμα στο «Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό αλλά σίγουρα ο Γιάν-Γιαν έχει ακόμη ένα και μάλιστα μεγάλο. 

Το να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση (...και αν είναι δυνατό να σκοράρει) ειδικά σε αυτόν τον αγώνα μπροστά στα βλέμματα των συμπατριωτών του αποτελεί την τέλεια εξιλέωση για την ευκαιρία που δεν πήρε ή τουλάχιστον θεωρούσε ότι άξιζε για μια θέση στο ρόστερ. 

Έτσι, η προσωπική του φιλοδοξία είναι προς τέρψιν του ΑΠΟΕΛ που στην προσπάθεια του για αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Εuropa League αφού θα έχει ίσως τον ποιοτικότερο του ποδοσφαιριστή σε «τρελά κέφια».

** Πάντως έχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση του στο ενδεχόμενο που σκοράρει.  Είτε έτσι, είτε αλλιώς είναι το πρόσωπο του αγώνα και όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν ότι θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει...