"Θα θέλαμε ακόμα 1800 εισιτήρια για να εξυπηρετήσουμε τους οπαδούς μας"

O Νεκτάριος Πετεβίνος φιλοξενήθηκε στον Ελλαδικό ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό...

Για τα εισιτήρια: «Είναι ένα ταξίδι το οποίο προσφέρεται στο να έχουμε μαζί μας ένα μεγάλο αριθμό οπαδών. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον κόσμο μας, που τα τελευταία χρόνια μας ακολουθεί σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μπορεί οι οπαδοί μας να φτάσουν και τις 2000 στο «Καραϊσκάκη». Έχουν εξαντληθεί τα 1.800 εισιτήρια που πήραμε και υπάρχουν φίλοι της ομάδας μας στην Αθήνα που μπορεί να θέλουν να πάνε στο γήπεδο. Θα θέλαμε ακόμα 1.800 εισιτήρια για να εξυπηρετήσουμε τους οπαδούς μας». 

Για το αν φοβάται τυχόν επεισόδια: «Έχουμε σαν έθνος πιο ζεστή φιλοσοφία, οπότε για αυτό θα υπάρχει στο παιχνίδι και ο δεύτερος παρατηρητής. Είμαστε Έλληνες όλοι και σε αυτό... Κάποια κακά συμβάντα σε επισκέψεις άλλων κυπριακών ομάδων στο παρελθόν, όπως το Ολυμπιακός – Ανόρθωση, είχαν δημιουργήσει κάποια θέματα. Είναι κάτι που νομίζω ότι μπορεί να ελεγχθεί. Έχουμε προσπαθήσει να το ελέγχουμε για να μην υπάρξουν προβλήματα. Έχουμε καλή συνεργασία με τον Ολυμπιακό και θεωρώ ότι αξίζει να το θυμόμαστε αυτό το παιχνίδι. Παίζει ο ΑΠΟΕΛ με Ολυμπιακό, οι πιο πετυχημένες ομάδες σε Κύπρο και Ελλάδα». 

Για την κατάσταση του ΑΠΟΕΛ: «Είμαστε νέα ομάδα, αλλά το τελευταίο διάστημα δείχνουμε ότι έχουμε ωριμάσει αρκετά. Το επίπεδο μας σε είναι σε βαθμό που μπορεί να βοηθήσει στο να επιτευχθούν οι στόχοι μας και ευελπιστούμε ότι έχουμε την ποιότητα να αντεπεξέλθουμε κόντρα στον Ολυμπιακό, που είναι το φαβορί του ομίλου. 

Για την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΛ και αν επηρεάζει: «Νομίζω ότι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, δεν παίζουν ρόλο προηγούμενα αποτελέσματα. Είναι πάντα ψηλό το κίνητρο σε αυτά τα ματς. Ο Ολυμπιακός είναι πληγωμένος και θα θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση, για να κερδίσει τις εντυπώσεις».