Μέσα ο Ντε Λα Μπέγια με ΑΠΟΕΛ (αποστολή)

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τo ΑΠΟΕΛ.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού κατάφερε να προπονηθεί κανονικά το πρωί της Τετάρτης στο «Καραϊσκάκη» και ο Πάουλο Μπέντο τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό ματς με τον ΑΠΟΕΛ στο «Καραϊσκάκη».

Ο Ντε Λα Μπέγια θα επιστρέψει έτσι στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς είχε λείψει από την ήττα στη Λάρισα.

Στην τελευταία προπόνηση πριν από την αυριανή ευρωπαϊκή αναμέτρηση για το Europa League δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο για τον Πάουλο Μπέντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός τους τραυματίες Τσιμίκα, Ρέτσο και Ελαμπντελαουί, καθώς και τους Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη, Μανθάτη, Χουτεσιώτη, Πασιένσια, Πάρντο, Σιόβα, Βούρο και Ζντιέλαρ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν το πρωί της Πέμπτης, ενώ όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού θα συνεχίσουν την αποθεραπεία τους.