Μπορεί να σκοράρει;

Το ΑΠΟΕΛ θέλει και μπορεί να πετύχει θετικό αποτέλεσμα, στο αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Από την μία η πολύ καλή κατάσταση του ΑΠΟΕΛ και από την άλλη η μέτρια έως και προβληματική αντίστοιχη των Πειραιωτών, επιτρέπουν στους «γαλαζοκίτρινους» να ελπίζουν βάσιμα σε θετικό αποτέλεσμα.

Μπορεί στην θεωρία το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να είναι… φρούριο, στο οποίο λύγισαν μερικές από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους, Ντόρτμουντ και Μπενφίκα ωστόσο τα… φρέσκα κουλούρια είναι που μετράνε.

Για να έχει ελπίδες το ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να σκοράρει. Κάτι δεν είναι και τόσο δύσκολο όπως αποδεικνύεται στα τελευταία παιχνίδια των Πρωταθλητών Ελλάδος. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η ομάδα του Πάουλο Μπέντο είδε την εστία της να παραβιάζεται. Από την Αρούκα εντός, από την Βέροια εντός, από τον Ηρακλή εκτός και από την Λάρισα εκτός.

Αν το καταφέρει και η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν, κατά προτίμηση… ανοίγοντας το σκορ, τότε θα ανοίξει και ο δρόμος για μια νέα μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία.

Χορηγός αποστολής:

BET ON ALFA