(Σχόλιο αγώνα) Αρίστευσαν οι παίκτες, μαέστρος ο Κρίστιανσεν

Πραγματικός θρίαμβος του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην ομάδα των εκατομμυρίων. Έκανε το τέλειο παιχνίδι από τακτικής πλευράς καθώς κράτησε χωρίς γκολ τον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα του.

Ο αντίπαλος έκανε καλή εμφάνιση, ήταν απειλητικός και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Από την άλλη, μεγάλη εμφάνιση από όλους τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ που πραγματικά αρίστευσαν. Μαέστρος ο Κρίστιανσεν που μετά την Αστάνα, παίρνει άριστα στο κοουτσάρισμα άλλου ενός αγώνα για τους ομίλους.

Τώρα αυτό που πρέπει όλοι να αντιληφθούν είναι πως δεν κρίθηκε η πρόκριση. Με το δύο στα δύο όλα είναι πιθανά βεβαίως, όμως το ΑΠΟΕΛ σε ένα δύσκολο όμιλο πρέπει να έχει ανάλογη συνέχεια για να καταφέρει να προκριθεί

Τι είχαμε γράψει στο ημίχρονο...

Εξαιρετικό αποτέλεσμα το 0-1 για το ΑΠΟΕΛ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει τίποτα…. Υπάρχει ακόμη ένα γεμάτο 45λεπτο με τους πρωταθλητές μας να έχουν απέναντι τους ένα Ολυμπιακό που είναι πολύ καλός επιθετικά και που θα μπορούσε εύκολα να είχε σκοράρει σε αυτό το διάστημα.

Λοιπόν… Το ΑΠΟΕΛ αφού έχει το προβάδισμα γιατί όχι να πάρει κέρδος από αυτό τον μεγάλο αγώνα. Ναι μπορεί, φτάνει να βρει τρόπο να σταματήσει τους επικίνδυνους κυνηγούς των ερυθρολεύκων.

Απ΄ εκεί και πέρα θα το πούμε ξεκάθαρα: Οι γαλαζοκίτρινοι μπορούν και για δεύτερο γκολ… Ο Ολυμπιακός πίσω έχει φοβερές αδυναμίες. Ειδικά αν περάσει ο χρόνος και διατηρηθεί το 0-1, οι παίκτες των Πειραιωτών θα… πνιγούν από το άγχος. Ήδη σε κάποιες φάσεις άρχισαν να εμφανίζονται σφυρίγματα και αποδοκιμασίες σε ατομικά λάθη.

Χορηγός αποστολής:

BET ON ALFA