"Ήρθαμε εδώ πιστεύοντας στη νίκη"

Δείτε όσα είπε ο Τόμας Κρίστιανσεν μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού...

Για το ότι η ομάδα έβγαλε πολλά στοιχεία στο γήπεδο: "Νομίζω δείξαμε τα πάντα σε αυτό παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ πιστεύοντας στη νίκη και θέλαμε να βγούμε μπροστά, να βάλουμε πίεση και να κρατήσουμε κοντά τις γραμμές. Το καταφέραμε αυτό και με το γρήγορο γκολ έγινε λίγο πιο εύκολο. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα και μπράβο τους".

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ πήρε τη νίκη γιατί έπαιξε για τη νίκη: "Ναι, φυσικά είναι δύσκολο να παίζεις με τον Ολυμπιακό στην έδρα του και ειδική με την πίεση που είχαμε στο δεύτερο μέρος αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με τα δικά μας χαρτιά, καταφέραμε να ελέγξουμε στο πρώτο μέρος και δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος βάλαμε και πέμπτο παίκτη στην άμυνα και καταφέραμε να το ελέγξουμε λίγο καλύτερα".

Για το ότι είναι στην κορυφή και φαβορί για την πρόκριση: "Μόνο από πλευράς βαθμών θεωρούμαστε φαβορί. Πρέπει να τα δίνουμε όλα στα γήπεδο και ζητάω από τους παίκτες να το κάνουν. Σήμερα το κάναμε, πήραμε τους τρεις βαθμούς αλλά τώρα πρέπει να σκεφτούμε την Δόξα".