To Ευρωπαϊκό Limit Up του Κρίστιανσεν

Όταν αναλάμβανε το ΑΠΟΕΛ ήξερε πως είχε μπροστά του τα εξής δεδομένα: Αν δεν οδηγούσε την ομάδα στους ομίλους του Europa League τουλάχιστον, θα ήταν σχεδόν καταδικασμένος. Ίσως όχι άμεσα, αλλά σταδιακά θα ήταν μια αποτυχία που θα την πλήρωνε.

Το κατάφερε και παρά τον αποκλεισμό από την Κοπεγχάγη, σιγά σιγά ο Τόμας Κρίστιανσεν δείχνει στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ - δηλαδή εκείνους που πρέπει να πείσει - ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα τους σε πολύ καλές μέρες.

Και όσο καλά και αν πάει στο πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ, όλοι ξέρουν πως το μεγάλο ζητούμενο δεν είναι εκεί. Το θεωρούν αυτονόητο οι οπαδοί της ομάδας πως πρέπει να κατακτηθεί ο τίτλος. Το ζητούμενο είναι στην Ευρώπη...

Και εκεί ο Δανός ανέβασε τις μετοχές του με τα δυο πρώτα ματς στους ομίλους. Πήρε τα αποτελέσματα και έστησε την ομάδα του με εξαιρετικό πλάνο στον αγωνιστικό χώρο. Με την Αστάνα έκανε μονόλογο και με τον Ολυμπιακό πήρε τις σωστές αποφάσεις πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα, για να φτάσει στο αποτέλεσμα. Προφανώς και με την βοήθεια της τύχης που είναι απαραίτητη σε τέτοιες έδρες.

Μια ενδεχόμενη πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League θα είναι τεράστια επιτυχία και φαίνεται πως το ΑΠΟΕΛ βρήκε τον προπονητή που ίσως μπορέσει να του την χαρίσει...