Το χειροκρότημα στον Εθνικό Ύμνο και το pyro show (βίντεο)

Μέσα από το κανάλι "Pyro Greece" δείτε εκτενές βίντεο από τις κερκίδες του ΑΠΟΕΛ και του Ολυμπιακού. Το show με τις φωτοβολίδες, ο Εθνικός Ύμνος και το χειροκρότημα των ερυθρόλευκων οπαδών (στο 10:15 του βίντεο).

Μπορεί να πέρασε η εικόνα πως ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αποδοκιμάστηκε στον Εθνικό Ύμνο όμως φαίνεται καθαρά πως η διπλανή Θύρα χειροκρότησε θερμά. Προφανώς λόγω του εκκωφαντικού θορύβου, ο υπόλοιπος κόσμος δεν κατάλαβε καν τι γινόταν...

Το βίντεο συνοδεύει το εξής κειμενάκι: "Σπουδαία η ευρωπαική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το ΑΠΟΕΛ διεξήχθη στις 29/9/16 στο Στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για τους ομίλους του Europa League. Η ατμόσφαιρα ιδιάιτερα ζεστή με τους οπαδούς και των δυο ομάδων να ενισχύουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Οι 1800 φίλοι του ΑΠΟΕΛ δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό pyroshow κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το γρήγορο προβάδισμα του ΑΠΟΕΛ έφερε τον ενθουσιασμό στις τάξεις τους. Οι φίλοι των ερυθρολεύκων προσπάθησαν να πιέσουν για την ανατροπή, μάταια όμως. Το τελικό σφύριγμα βρήκε του οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, που δεν σταμάτησαν στιγμή το τραγούδι, να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη για την ομάδα τους".