"Πιστεύω ότι στο ΓΣΠ θα πάρουμε τους βαθμούς, θέλουμε την πρόκριση"

Ο Γιώργος Εφραίμ μίλησε στην κάμερα του ΡΙΚ μετά την ήττα από την ΥΒ...

Αρχικά: "Είμαστε απογοητευμένοι όλα τα παιδιά. Νομίζω κρίθηκε και στο γρήγορο τέρμα της ισοφάρισης. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι όμως δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε, ήρθε και το 3-1 και κάπου εκεί όλα τέλειωσαν. Η ομάδα όμως είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι στο ΓΣΠ θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να κρατήσουμε δυνατά την πρόκριση που όλοι θέλουμε".

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ τα κατάφερε στο ΓΣΠ με καλύτερους αντιπάλους: "Είναι πολύ καλοί παίκτες. Σε αυτό το επίπεδο όλοι οι παίκτες είναι αρκετά καλοί. Όπως είπες και εσύ, δεν φοβόμαστε. Είμαστε το φαβορί στο ΓΣΠ όμως πρέπει να το δείξουμε".

Αν ήταν δύσκολο με το συνθετικό γρασίδι: "Δεν θέλω να το βρω σαν δικαιολογία όμως σίγουρα η ΥΒ είναι πολύ πιο συνηθισμένοι. Κινείται η μπάλα πιο γρήγορα, ήταν και βρεγμένο το γήπεδο. Όμως πιστεύω ότι έχουμε τη δύναμη να το γυρίσουμε στο ΓΣΠ".

Για το ότι το αποτέλεσμα δεν πρέπει να τους πάρει από κάτω: "Σίγουρα όχι, έχουμε έξι βαθμούς και θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί, θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση".

Για τα πολλά παιχνίδια στο πρόγραμμα: "Έχουμε και το ρόστερ αλλά και την εμπειρία να παίζουμε σε δυο διοργανώσεις ταυτόχρονα. Αυτό θα κάνουμε αρχής γενομένης από την Δευτέρα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Χορηγός αποστολής

BET ON ALFA