ΠΑΡΝΤΟ στο ΚΕΡΚΙΔΑ.ΝΕΤ για... όλα! (Βίντεο)

Ο Ούρκο Πάρντο επανήλθε την Δευτέρα κάτω απ' τα γκολπόστ του ΑΠΟΕΛ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό. Μετά το τέλος, ο Βελγοϊσπανός γκολκίπερ μίλησε στην κάμερα της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net για όλα...

Αναλυτικά:

"Ήταν πιο δύσκολη η νίκη απ' ότι περίμενε ο κόσμος. Αποδείχτηκε ότι δεν μπορείς να μπαίνεις στο γήπεδο και να πιστεύεις ότι επειδή είσαι το ΑΠΟΕΛ θα κερδίσεις κάθε παιχνίδι.

Είμαι πάντα έτοιμος. Αυτή είναι η δουλειά μου, αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύω κάθε μέρα. Μπορούσαμε να χάσουμε 5-0. Δεν μπήκαμε με την σωστή νοοτροπία, δεν ξεκινήσαμε δυνατά αλλά στο τέλος η ποιότητα έκανε την διαφορά. Ο Εθνικός είναι πολύ καλή ομάδα, νομίζω έπαιξε πολύ καλά και δεν μας άφησε σε ηρεμία".

Για τον Αλωνεύτη: "Έπαιξε καλά, έκανε την δουλειά του, είμαστε εδώ για να το κάνουμε αυτό και όποτε μας ζητηθεί αγωνιζόμαστε. Αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό".

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Ελπίζω να πάμε εκεί και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι για αυτό".

Για την ήττα από την Γιουνγκ Μπόις: "Όταν χάνεις στην Ευρώπη, δεν είσαι η Μπαρτσελόνα που πρέπει να κερδίζεις σε κάθε παιχνίδι και όταν δεν κερδίσεις είσαι σε κρίση. Είναι πιο πιθανό να χάσεις από το να κερδίσεις στην Ευρώπη. Οπότε δεν κάναμε κάτι διαφορετικώ, επιστρέψαμε πίσω προπονηθήκαμε για να είμαστε έτοιμοι".

Για το ότι βελτιώθηκε η εικόνα μετά τα γκολ: "Είναι καλό που σκοράραμε, αλλά αυτό δείχνει ότι χρειάζεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν το παιχνίδι είναι στο 0-0 ή όταν χάνουμε. Πρέπει να είμαστε συνεχώς μέσα στο παιχνίδι. Δεν γίνεται να πρέπει να σκοράρουμε για να αρχίζουμε να παίζουμε καλά. Αυτό ίσως είναι ένα καλό μήνυμα για το μέλλον".

Και για τον κόσμο ενόψει ΑΕΚ: Θα είναι εκεί, δεν χρειάζεται να τους πω κάτι και ξέρουν τι θα κάνουν. Όπως πάντα θα είναι μαζί μας".