ΝΤΕ ΚΑΜΑΡΓΚΟ στο KEΡΚΙΔΑ.ΝΕΤ για… επιστροφή, Πιέρο και ΑΕΚ! (Βίντεο)

Μετά από 1 μήνα και κάτι ο Ντε Καμάργκο επέστρεψε στη… δράση, προς ικανοποίηση όλων στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό, ο 33χρονος στράικερ παραχώρησε ενδιαφέρουσες δηλώσεις στην κάμερα του kerkida.net.

Για την επιστροφή στην ενεργό δράση… 

“Ήταν περίπου ένα μήνα πριν η προηγούμενη φορά που ήμουν στο γήπεδο και νιώθω πολύ καλά που πήρα αυτά τα λεπτά. Είναι πολύ σημαντικό να μπαίνω ξανά και να έχω αυτά τα συναισθήματα. Πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που αφήσαμε πίσω”. 

Για το ματς με τον Εθνικό… 

“Νομίζω ότι τους αφήσαμε να κάνουν πολλές ευκαιρίες. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι 100% στην συμπεριφορά μας στο γήπεδο και στις πάσες μας. Μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα. Όμως το σημαντικότερο είναι οι τρεις βαθμοί. Είναι επίσης σημαντικό να πούμε πως ο κόουτς έκανε πολλές αλλαγές στην ομάδα. Δεν ήταν εύκολο γιατί και αυτοί έχουν μια πολύ καλή ομάδα”. 

Για τον Πιέρο… 

“Τον υποστηρίζω συνεχώς, μιλάμε πολύ στα αποδυτήρια και είναι πολύ καλό για αυτόν να σκοράρει. Νομίζω ότι όταν το ΑΠΟΕΛ κερδίζει όλοι στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι. Και εγώ δεν είμαι η εξαίρεση. Θέλω νίκες συνεχώς, οπότε  μπορώ να βοηθήσω είτε σκοράροντας είτε με μια πάσα, είναι εξαιρετικό για μένα όμως θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πιέρο και σε όλη την ομάδα. 

Για την περίπτωση να αγωνίζονται μαζί… 

“Ναι μπορεί να γίνει κι αυτό. Φυσικά ο προπονητής έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό του αυτή τη στιγμή όμως από αυτόν εξαρτάται αν θα είμαστε δύο στράικερ. Αυτό θα το δούμε στο μέλλον”. 

Για το ματς με την ΑΕΚ… 

“Πρέπει να ξεκινήσουμε πολύ καλά σε αυτό το παιχνίδι γιατί είναι ντέρμπι για την πρώτη θέση που θέλουμε πάντα να κατακτούμε. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας για να πάρουμε και αυτούς τους τρεις βαθμούς”.