Πετεβίνος για ΑΕΚ (Εισιτήρια και αγωνιστικά)

Στον «Άστρα» και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος ο οποίος αναφέρθηκε στο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ…

Για το θέμα των εισιτηρίων: «Οι οπαδοί είναι υποχρεωμένοι να πάνε στο γήπεδο με την πολιτική τους ταυτότητα, αλλά δεν θα κρατηθούν τα αποκόμματα. Η ΑΕΚ σαν γηπεδούχους έχει το δικαίωμα να ζητήσει οτιδήποτε, αλλά το θέμα ολοκληρώθηκε. Εντός της ημέρας θα υπάρχει ανακοίνωση για την προπώληση. Το Orange Shop θα είναι ανοικτό κάποιες ώρες και αύριο, παρά το ότι είναι αργία για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος.

Για το παιχνίδι: «Είναι ένα παιχνίδι που επιμένει όλη η Κύπρος, είναι οι δύο καλύτερες ομάδες που έχουν παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο γι’ αυτό και είναι στις πρώτες θέσεις. Τα τελευταία χρόνια προσφέρεται και θέαμα, είναι δύο ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια και όλοι αναμένουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι. Από πλευράς ΑΠΟΕΛ ένας και μοναδικός στόχος, να κερδίσουμε και να περάσουμε την κορυφή. Δεν θα στεφθεί κανείς πρωταθλητής, είμαστε μόλις το 1/4 του ποδοσφαιρικού μαραθωνίου»