Goals... Made in Cyprus!

Μοιάζει σχεδόν απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο ΑΠΟΕΛ, με το σκοράρισμα. Το είδαμε και τα προηγούμενα χρόνια όμως φέτος είναι ακόμα πιο έντονο, με τους Κύπριους παίκτες να έχουν πετύχει μέχρι στιγμής περισσότερα από τους ξένους!

Είναι χαρακτηριστικό πως από τα 33 γκολ που πέτυχε μέχρι τώρα το ΑΠΟΕΛ στα επίσημα του παιχνίδια, τα 18 τα πέτυχαν γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Με την TNS στον επαναληπτικό σκόραραν Πιέρος και Νεκτάριος. Στη Νορβηγία με την Ρόζενμποργκ ο Εφραίμ έβαλε το μοναδικό γκολ του ΑΠΟΕΛ, όπως και στο Σούπερ Καπ με τον Απόλλωνα. Ο Πιέρος άνοιξε το σκορ με την Κοπεγχάγη στο ΓΣΠ ενώ με τον Ερμή ο Εφραίμ είδε και πάλι δίκτυα. Ακολούθησαν δυο γκολ από τον Πιέρο και ένα από τον Εφραίμ με τη Νέα Σαλαμίνα ενώ ο Μερκής σκόραρε κόντρα στον Άρη. Ο Πιέρος χάρισε τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο Εφραίμ σκόραρε κόντρα στην Δόξα και με την ΑΕΖ "καθάρισαν" και πάλι Πιέρος και Εφραίμ (2), ο οποίος είδε δίκτυα και στην ήττα από την Young Boys. Με τον Εθνικό ήταν η σειρά του Πιέρου να πετύχει άλλα δυο γκολ...