"Ήμασταν άτυχοι στο πρώτο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ"

Ο Ιντέγε Μπράουν ως MVP του αγώνα επισήμανε πως πρώτη φορά σκόραρε με τόσο εντυπωσιακό τρόπο. Τι τόνισε για την εικόνα του Ολυμπιακού αλλά και για το επερχόμενο ματς με το ΑΠΟΕΛ για το Γιουρόπα λιγκ

 

-Για το εντυπωσιακό γκολ με ψαλιδάκι που σημείωσε: «Νομίζω ότι είναι το πρώτο τόσο εντυπωσιακό γκολ που έχω πετύχει. Είμαι πολύ χαρούμενο καταρχήν γιατί κερδίσαμε, το γκολ μου βοήθησε για να πάρουμε τη νίκη και από εκεί και πέρα γιατί παίξαμε καλά γιατί πήραμε τη νίκη και αυτό είναι που με κάνει χαρούμενο».

-Για το τι άλλαξε ο Ολυμπιακός στο σημερινό ματς σε σχέση με το προηγούμενο: «Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τις δύο αυτές ομάδες και τα δύο αυτά ματς. Πιστεύω πως μας έγινε μάθημα το προηγούμενο παιχνίδι. Νομίζω ήμασταν λίγο άτυχοι την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα ήμασταν λίγο περισσότερο τυχεροί. Αν δείτε πόσες ευκαιρίες χάσαμε θα καταλάβετε τι εννοώ. Σήμερα καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν τα είχαμε καταφέρει και γι’ αυτό αποφασίσαμε πως στο δεύτερο ημίχρονο πρέπει να μπούμε με περισσότερη δυναμική και περισσότερο συγκεντρωμένοι γιατί είχαμε στο μυαλό μας τους δύο βαθμούς που χάσαμε την περασμένη εβδομάδα».

-Για το εάν η σημερινή νίκη τονώνει το ηθικό της ομάδας ενόψει του ματς με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο: «Ναι, φυσικά. Ήμαστε αυτή τη στιγμή σε πολύ καλή κατάσταση και σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι μας μετά από το καλό σκορ που φέραμε σήμερα. Ήμασταν άτυχοι στο πρώτο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο γήπεδό μας, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, όμως νομίζω πως στην Κύπρο μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα».