"Ας απαντήσουν οι αρμόδιοι να τελειώνει η κουβέντα"

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο ραδιόφωνο Άστρα και σχολίασε τις δηλώσεις που έγιναν νωρίτερα από τον Αντρέα Δημητρίου...

Αρχικά: "Ο ΑΠΟΕΛ δεν χαρακτήρισε κανένα τρελό σε καμία δημόσια τοοθέτηση. Είναι απόλυτο δικαίωμα της Ομόνοιας να εκφράζει τις θέσεις της, είναι απόλυτα σεβαστές. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε αναφέρεται σε τέτοιους χαρακτηρισμούς όταν μια ομάδα θέλει να τοποθετηθεί.

Όσον αφορά τις αναφορές της ανακοίνωσης που χαρακτηρίζονται από την Ομόνοια ως ψευδείς, είναι και θέμα των ίδιων των δημοσιογράφων που ήταν στο γήπεδο να αναφέρουν αν συγκεκριμένο μέλος της διοίκησης ανάλωσε περισσότερα από 20 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, αναφέροντας συνεχώς τις θέσεις της Ομόνοιας και καλώντας να πάρουν θέση και να μην φοβηθούν λες και έχει απειλήσει οποιοσδήποτε τους δημοσιογράφους αν θέλουν να πάρουν θέση. Από πλευράς ΑΠΟΕΛ δεν μιλήσαμε με κανένα δημοσιογράφο για να του υποδείξουμε οτιδήποτε.

Σε ότι αφορά το σημείο της ανακοίνωσης από πλευράς Ομόνοιας ότι η οικονομική καταστροφή ήταν ότι καλύτερο έτυχε του ΑΠΟΕΛ, ο ΑΠΟΕΛ έχει τοποθετηθεί στην ανακοίνωση του και αναφέρει ότι αυτή η αντίληψη της Ομόνοιας είναι και απόρροια του ότι δεν έχει επιτυχίες τα τελευταία 23 χρόνια. Πότε επήλθε η οικονομική καταστροφή, μετά το 2009/10; Άρα να μην συγχίζονται, να κρατούν την ισορροπία που πρέπει για να αναφέρονται στα πραγματικά στοιχεία που αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ.

Όσο αφορά στο θέμα της διαιτησίας δεν έχουμε να πούμε οτιδήποτε άλλο. Εκφράσαμε την θέση μας όσον αφορά τον κανονισμό και απ' εκεί και πέρα όσον αφορά στην θέση των ΜΜΕ και των αναλυτών φάσεων, αυτό είναι πρόβλημα της Ομόνοιας και των ΜΜΕ".

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ είναι στο στόχαστρο για θέματα διαιτησίας για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα: "Το αν είμαστε στο στόχαστρο είναι θέμα των άλλων ομάδων να το αιτιολογήσουν. Και εμείς εκφράσαμε τις δικές μας θέσεις όταν έγιναν λάθη εις βάρος του ΑΠΟΕΛ".

Αν ήταν καλή η διαιτησία στο παιχνίδι: "Ο διαιτητής πήρε μια απόφαση σε ένα καταφανέστατο πέναλτι και μέσα στο πλαίσιο του κανονισμού να αποβάλει τον παίκτη της Ομόνοιας".

Για το τι λέει ο κανονισμός: "Ας απαντήσουν οι αρμόδιοι να τελειώνει η κουβέντα. Αν δεν μας αρέσει η θέση των αρμοδίων τότε θα συνεχίσουμε; Ο κανονισμός ερμηνεύεται όπως είναι. Επιτέλους οι αρμόδιοι που είναι υπεύθυνοι για να εκπαιδεύουν τους διαιτητές, ας τοποθετηθούν για να τελειώνει η κουβέντα. Οι υπεύθυνοι στην Κύπρο και στην UEFA ας τοποθετηθούν επιτέλους να μας πουν τι είναι σωστό και τι λάθος".