Απέναντι στο μεγάλο φαβορί του ομίλου

Ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει την Telekom Bonn στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του FIBA Europe Cup. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» στις 19:00.

Η ομάδα προέρχεται από την άδικη ήττα στην Αυστρία, εξέλιξη που έθεσε οριστικά νοκ άουτ τον ΑΠΟΕΛ από τη διεκδίκηση της πρόκρισης. Παρά ταύτα οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν την προηγούμενη Κυριακή την ΕΘΑ στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τη σημερινή αναμέτρηση και πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Telekom Bonn.

Ο αντίπαλος ήρθε στην Κύπρο με τον τίτλο του μεγάλου φαβορί, γεγονός που αποτελεί τεράστιο κίνητρο για τους καλαθοσφαιριστές του Δημήτρη Κουστένη. Η  Telekom Bonn βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου με τρεις νίκες και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλέον προβλήματα και ως εκ τούτου ο κ. Κουστένης δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Γρηγόρη Παντούρη.

Στο ημίχρονο του σημερινού αγώνα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον τυχερό που θα συνοδεύσει την ομάδα στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, στην Λιθουανία.