"Θέλω να παίζω σε κάθε παιχνίδι" (βίντεο)

Ο Ντε Καμάργκο με εντυπωσιακό γυριστό σουτ, έλυσε τον γόρδιο δεσμό για το ΑΠΟΕΛ στο Μακάρειο, κι άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Δόξα.

Ο 33χρονος στράικερ των "γαλαζοκιτρίνων", μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net

Για τη νίκη και το γκολ…

“Πάντα κόντρα στη Δόξα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Αρχίσαμε καλά τον αγώνα, κι ήμασταν συγκεντρωμένοι. Σταδιακά προσπαθήσαμε να βελτιώθούμε και καταφέραμε να προηγηθούμε με 1-0. Δεν ήταν τόσο εύκολο παιχνίδι, γιατί δεν βρίσκαμε τους χώρους προς το τέρμα. Παρόλα αυτά είχαμε την υπομονή, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και κάναμε τη δουλειά μας, να κρατήσουμε την πρώτη θέση. Και τα δύο μας γκολ ήταν πολύ όμορφα”.

Για τους φιλάθλους που ήρθαν στο Μακάρειο…

“Σε όλη την Κύπρο έχουμε πολλούς και πολύ καλούς οπαδούς. Η υποστήριξη τους είναι σημαντική για μας και μας δίνει κίνητρο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο”

Για την συνύπαρξη του με τον Πιέρο στην ενδεκάδα…

“Εγώ και ο Πιέρος έχουμε πολύ καλή σχέση. Σίγουρα είμαστε στράικερ με το ίδιο στιλ όμως όταν παίζουμε μαζί προσπαθούμε να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Φυσικά θέλω να παίζω σε κάθε παιχνίδι, όμως αυτό είναι επιλογή του προπονητή. Πρέπει να σεβόμαστε την επιλογή του και να είμαστε έτοιμοι σε κάθε περίπτωση”.