«Σοβαροί και τελειώσαμε νωρίς»

Δηλώσεις στην κάμερα της  Cytavision παραχώρησε ο Γιώργος Μερκής μετά την ευρεία νίκη 7-0 επί της ΑΕΖ. 

«Το ΑΠΟΕΛ στα παιχνίδια που αγωνίζεται συνήθως είναι το φαβορί. Έχουμε μάθει να είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια. Εντάξει αγωνιστήκαμε Τετάρτη με τη Σαλαμίνα αλλά σήμερα νομίζω είχαμε στόχο να τελειώσουμε από νωρίς το παιχνίδι. Ακολουθούν δύο αγώνες μέσα σε μια βδομάδα.  Ο προπονητής έβαλε κάποια παιδιά που είχε καιρό να παίξουν. Νομίζω ήμασταν πολύ σοβαροί και πετύχαμε αρκετά γκολ. Τα τελευταία λεπτά έπεσε αρκετά ο ρυθμός και ήταν φυσιολογικό. Βλέπουμε την συνέχεια με την αισιοδοξία», τόνισε αρχικά και συνέχισε...

«To σημαντικό για μένα είναι πρώτα να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα. Η θέση μου είναι στην άμυνα όμως όταν καταφέρνω να σκοράρω είμαι χαρούμενος. Σκόραραν όλα τα παιδιά. Πετύχαμε γκολ από στατικές φάσεις και αυτό είναι πολύ καλό γιατί το δουλεύουμε στις προπονήσεις.  Όποτε αγωνίζομαι δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για την συνέχεια: «Το ΑΠΟΕΛ είναι μαθημένο στα δύσκολα.  Κάθε χρόνο αγωνίζεται σε τριπλό ταμπλό. Όπως τα καταφέραμε σε προηγούμενες χρονιές, έτσι και τώρα θα τα καταφέρουμε. Είναι όλοι παίχτες επαγγελματίες και ποιοτικοί» 

Το ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της Bet on Alfa