«Μας περιμένει ζεστή ατμόσφαιρα»

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Mikel Balenziaga, παραχώρησε δηλώσεις σε ισπανικό μέσο ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

«Όλοι μας έχουμε νοοτροπία νικητή και έχουμε μεγάλες ελπίδες γι’ αυτό το παιχνίδι. Με θετική ψυχολογία και αυτοπεποίθηση θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Μπορούμε να περάσουμε και με ισοπαλία. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι  και δείξαμε ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο. Είναι κρίμα που το σκορ δεν ήταν μεγαλύτερο.  Πρέπει να αποδείξουμε πάλι ότι είμαστε καλύτεροι.  Πρέπει να αποδείξουμε ότι κοιτάζουμε ψηλά».

Σε ερώτηση αν τους βάζει δύσκολα το 3-2 του πρώτου αγώνα στο «San Mames» είπε: «Θα πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό δυνατά και δώσουμε το δικό μας ρυθμό.  Θα είναι καλύτερα να τους αφήσουμε όσο πιο μακριά από την εστία μας.  Μετά θα δούμε πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι και πως θα διασειστούμε το σκορ».

Για το γεγονός ότι εκτός έδρας δεν έχουν θετικά αποτελέσματα σχολίασε: «Επιδιώκουμε να το εξισορροπήσουμε αυτό.  Μας περιμένει μια ζεστή ατμόσφαιρα αλλά είμαστε συνηθισμένοι στην μεγάλη πίεση.  Ο χειρότερος μας εχθρός είναι ο ίδιος μας κακός εαυτός».