ΡΕΠΟ, ηρεμία, ανασύνταξη...

Ο θρίαμβος επί της Μπιλμπάο και η πρόκριση στους "16" στο Europa League βρήκε κάπως... ανέτοιμους όλους στο ΑΠΟΕΛ, όταν τη Δευτέρα δέχθηκαν την ήττα στο ντέρμπι από τον Απόλλωνα.

Οι πρώτες ώρες ήταν κάπως δύσκολες και αντίθετες των συναισθημάτων που έφερε η επιτυχία κόντρα στους Βάσκους. Από την χαρά στη στεναχώρια της ήττας στο πρωτάθλημα.

Όμως στο ΑΠΟΕΛ ξέρουν πως τίποτα απολύτως δεν άλλαξε ως προς τους στόχους της ομάδας η οποία είναι στην πρώτη θέση και οδηγεί την κούρσα, ενώ έχει ανοικτά και τα υπόλοιπα μέτωπα με το κύπελλο και την Ευρώπη. ΣΤΟΧΟΣ λοιπόν πρώτα η ξεκούραση (ρεπό σήμερα), η ηρεμία, η ανασύνταξη και ξανά... φουλ επίθεση.

Οι επόμενες μέρες και πάλι θα είναι δύσκολες με... βαρυφορτωμένο πρόγραμμα το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα φέρει μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια και το ματς με την Άντερλεχτ... την Ανόρθωση στο ΠΑΠ, ξανά Ομόνοια και ξανά Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες.

Μαζί με την ομάδα, οι χιλιάδες οπαδοί του, έτοιμοι να στηρίξουν τους παίκτες σε κάθε προσπάθεια. Ήδη άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων όπου στους αγώνες με Ομόνοια το Σάββατο και του Βέλγους την μεθεπόμενη Πέμπτη, αναμένονται χιλιάδες οπαδοί των πρωταθλητών.

Σχετικά με τα αγωνιστικά είναι δεδομένη η απουσία των τιμωρημένων Γιαννιώτα, Βινίσιους (είναι και τραυματίας) όπως και του ανέτοιμου Μπερτόλιο.