(HXHTIKO) "Ξέρετε τι σημαίνει για μένα το παιχνίδι με την ΑΕΚ"

Διάσκεψη τύπου με αφορμή το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των Play Offs παρέθεσε στον Αρχάγγελο ο Τόμας Κρίστιανσεν...

Το www.kerkida.net ήταν εκεί...

Πως περιμένει το παιχνίδι:

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Αυτή τη στιγμή έχουμε 9 βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ, όμως θα είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα από την ΑΕΚ. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό αν θέλουμε να κερδίσουμε στο Αρένα"

Το ότι δεν κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ στα προηγούμενα παιχνίδια:

"Πάντα προσπαθώ να κερδίζω τα ματς, δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ στους παίκτες μου για το πως να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο. Κάποτε τα καταφέρνεις κάποτε δεν τα καταφέρνεις και μένεις με την ισοπαλία. Πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε τους τρεις βάθμούς"

Για τη διακοπή:

"Ήταν πολύ σημαντική. Με την Ευρώπη είχαμε πολλά παιχνίδια και δεν είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε. Η διακοπή έδωσε την ευκαιρία σε όλους να ξεκουραστούν σωματικά και πνευματικά, ενόψει και της περιόδου που έρχεται, που θα έχει επίσης πολλά παιχνίδια"

Για Νικόλα Ιωάννου και τραυματίες…

"Οι μόνοι που δεν υπολογίζουμε για αυτό το παιχνίδι είναι οι Βινίσιους και Εφραίμ".

Για Βινίσιους...

"Δεν μ΄αρέσει να λέω ημερομηνίες για την επιστροφή του. Το σημαντικό είναι πως προχωρά σωστά στην αποθεραπεία. Ο Βινίσιους είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα και σίγουρα τον θέλω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο χρόνος θα εξαρτηθεί από τον τραυματισμό και την αποθεραπεία του" 

Για το τι σημαίνει για αυτόν το ματς με την ΑΕΚ…

"Ξέρετε τι σημαίνει για μένα να πάω εκεί. Πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια εκεί. Για το ποιος θα κερδίσει το πρωτάθλημα, πιστεύω πως αυτό θα κριθεί στο τελευταίο ή προτελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Αν όλοι δουλέψουν καλά μπορεί να είναι πιο νωρίς. Στα πλέι-οφ θα είναι όλα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε ντέρμπι κόντρα σε καλές ομάδες. Είναι πάντα σημαντικό να παίρνουμε νίκες για να αυξήσουμε ή έστω να κρατήσουμε τη διαφορά".

Δείτε ακόμη: Τι είπε ο Κρίστιανσεν για το συμβόλαιό του