"Δεν αλλάζουμε στόχους κατά τη διάρκεια της χρονιάς" (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η διάσκεψη τύπου για τον αυριανό τελικό κυπέλλου. Το www.kerkida.net ήταν στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ...

Αρχικά ο Χάρης Λοϊζίδης έδωσε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και το ΑΠΟΕΛ που έφτασαν στον τελικό και στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο εκπρόσωπος της χορηγού εταιρείας Coca-Cola.

Έπειτα ο Πρόδρομος Πετρίδης σχολίασε: "Σαν ΑΠΟΕΛ από την αρχή της χρονιάς θέσαμε τρεις στόχους: Την Ευρωπαϊκή πορεία που την πετύχαμε, το πρωτάθλημα που το πετύχαμε και τελευταίο το κύπελλο στο οποίο δεν συμβιβαζόμαστε και δεν αλλάζουμε στόχους κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Παραμένουν οι ίδιοι και θα παλέψουμε και γι' αυτό το τρόπαιο στην αυριανή γιορτή του ποδοσφαίρου. Ελπίζω ότι θα είναι γιορτή. Θα είναι συμβολικό αν το κατακτήσουμε γιατί είναι και τα 90χρονα του ΑΠΟΕΛ και θέλουμε να γιορτάσουμε με τον κόσμο μας ακόμα ένα στόχο. Εύχομαι και ελπίζω να διεξαχθεί ένα αθλητοπρεπές παιχνίδι και θα πράξουμε ότι είναι δυνατό. Ο καλύτερος να κερδίσει και όποιος και αν είναι εμείς θα τον χειροκροτήσουμε".