Συνέντευξη με έναν ΑΠΟΕΛίστα για τον Κρίστιανσεν!

Μέχρι και οπαδό του ΑΠΟΕΛ επιστράτευσαν οι Άγγλοι για να μάθουν πληροφορίες για τον Τόμας Κρίστιανσεν. Blog που ασχολείται με την Leeds έκανε αρκετές ερωτήσεις σε φίλο της ομάδας, το όνομα του οποίου δεν αναφέρεται...

Τι είδους μάνατζερ είναι; "Ήρεμος θα έλεγα. Δεν μαλώνει με τους παίκτες και έχει καλή σχέση μαζί τους".

Ποιό σχήμα επιλέγει συνήθως; "Έπαιζε 4-1-4-1 αλλά το άλλαξε στο ΑΠΟΕΛ. Έπαιζε πολύ 4-4-2 και 4-2-3-1".

Είναι επιθετικός ή αμυντικός προπονητής; "Εξαρτάται. Στην Ευρώπη προσπαθούσε να παίξει με ασφάλει και περισσότερο αμυντικά αλλά στην Κύπρο ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Είχε κάποια προβλήματα στα ντέρμπι, φοβόταν λίγο και δεν του άρεσε να παίρνει ρίσκα. Αυτός ήταν ο λόγος που έχασε την δουλειά του αν και κέρδισε το πρωτάθλημα και πήγε μακριά στην Ευρώπη".

Τι είδους ποδόσφαιρο έπαιζε; "Του άρεσε να έχει κατοχή αλλά δεν το κατάφερε στην πραγματικότητα αφού δεν είχε τους παίκτες να το κάνει. Κατέληξε να παίζει από την άμυνα με μακρινές μπαλιές".

Γενικά έκανε καλή δουλειά στο ΑΠΟΕΛ; "Η διοίκηση δεν ήταν χαρούμενη επειδή έπρεπε να τελειώσει πιο νωρίς το πρωτάθλημα. Του έλειπε η εμπειρία όταν ήρθε στο ΑΠΟΕΛ αλλά τώρα λογικά θα είναι καλύτερος με την εμπειρία που πήρε εδώ".

Έχουμε ένα σύστημα εξεύρεσης παικτών εδώ. Αυτό ταιριάζει στον Κρίστιανσεν; "Πιστεύω ναι, δεν είναι τόσο έμπειρος στο να βρίσκει παίκτες. Θα χρειαστείτε καλούς κατάσκοπους".

Ποιά η σχέση του με τους οπαδούς; "Πολύ καλή. Είναι ένας πολύ καλός τύπος, ευθύς. Τα Αγγλικά του είναι καλά και επίσης μιλά καλά Ισπανικά".

Αναμενόταν από το ΑΠΟΕΛ να κερδίσει το πρωτάθλημα; "Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Το κερδίσαμε 5 σερί σεζόν και κάθε προπονητής έχει υποχρέωση να βάζει την ομάδα σε Ευρωπαϊκούς ομίλους. Ήταν υπό τεράστια πίεση ειδικά τους πρώτους δυο και τους τελευταίους δυο μήνες. Ο κόσμος εδώ είναι τρελός και ζητά πάντα περισσότερα".