ΕΞΕΛΙΞΗ/ΠΡΑΣΙΝΟ φως και απόκτημα Νο8 για το ΑΠΟΕΛ!

Mπορεί η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να αποκτήσει τον Αυστραλό πλάγιο επιθετικό Tommy Oar (10/12/1991) να φάνηκε στη διάρκεια της εβδομάδας πως οδηγείτο σε ναυάγιο ωστόσο το θέμα έχει πάρει άλλη τροπή.

Απόλυτα έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net αναφέρουν ότι όσες δυσκολίες παρουσιάστηκαν έχουν ξεπεραστεί μετά από μεγάλες προσπάθειες της διοίκησης των πρωταθλητών και πλέον φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να επιτευχθεί συμφωνία και ο Αυστραλός άσος να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα ενισχύοντας άμεσα την ομάδα στη νέα μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει για να μπει στους ομίλους αλλά και να κατακτήσει το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Όπως είναι σήμερα τα δεδομένα μάλλον τις επόμενες ώρες θα οριστικοποιηθεί το deal και ο Tommy Oar θα αποτελέσει το 8ο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ!

*** Ο Oar τους τελευταίους 18 μήνες αγωνίζεται στην Brisbane Roar. Πριν είχε σύντομο πέρασμα από την Ίπσουιτς ενώ πριν ήταν για 4.5 χρόνια στην Ουτρέχτη. μετράει 30 συμμετοχές στην Εθνική Αυστραλίας.