(ΝΕΟΤΕΡΟ) Άνοιξε... διάλογος

Την ίδια ώρα που στο ΑΠΟΕΛ τρέχουν για να καλύψουν το μεγάλο κενό που άφησε πίσω του ο τραυματισμός του Νικ Ιωάννου, μελετώντας πολλές προτάσεις που έχουν ενώπιον τους, σε όλες τις... λίστες υπάρχει κάπου γραμμένο και το όνομά του Καρλάο.

ΧΘΕΣ το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ φιλοξένησε ρεπορτάζ με τον τίτλο Ας μην το αποκλείσουμε... (τα δεδομένα)... με κεντρικό σήμείο αναφοράς ότι η... σύμπτωση της στιγμής φέρνει τον Βραζιλιάνο εκτός Τορίνο και το ΑΠΟΕΛ να ψάχνει κεντρικό αμυντικό. Το ψηλό συμβόλαιο του παίκτη είναι σίγουρα ένα εμπόδιο ωστόσο δεν αποκλείεται να βρεθεί μια φόρμουλα ανάμεσα στις τρεις πλευρές (ΑΠΟΕΛ, Καρλάο, Τορίνο) και ο ποδοσφαιριστής να... ξαναβάλει την γαλαζοκίτρινη, έξι μήνες μετά που έφυγε για Ιταλία.

Τα νεότερα που προκύπτουν είναι πως ήδη άνοιξε διάλογος ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ, τον Καρλάο και τον μάνατζερ του. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε λίγο χρόνο για να μελετήσει τα δεδομένα και το πως θα κινηθεί. Ήδη απέρριψε πρόταση από το Ισραήλ και πλέον τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Στον Καρλάο ήδη λέχθηκε πως άμεσα πρέπει να αποφασίσει... 

Με το πιο πάνω σημείωμα το νόημα δεν είναι πως ο παίκτης επιστρέφει στο ΑΠΟΕΛ αλλά πως απλά είναι σε ανοικτή γραμμή με τους πρωταθλητές. Αν το θελήσει και το αποφασίσει άμεσα τότε θα βάλει ξανά τα γαλαζοκίτρινα.

Εννοείται πως στο ΑΠΟΕΛ παράλληλα εξακολουθούν ακόμη πιο έντονα να μελετούν την αγορά και να... ξεσκονίζουν προτεινόμενους ποδοσφαιριστές.