To μέλλον του Fisher (ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ επίμονα στόπερ)

Ο Sander Fisher είναι στην Πολωνία και συμμετέχει στις προπονήσεις του ΑΠΟΕΛ όμως όπως από την πρώτη στιγμή είχαν σημειώσει επίσημα οι πρωταθλητές θα συνεχιστεί παράλληλα και η αναζήτηση άλλων λύσεων...

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι το απόγευμα θα μεταβεί στο προπονητικό κέντρο ο ποδοσφαιριστής Sander Fischer. Ο ποδοσφαιριστής μεταβαίνει στο Mistral έτσι ώστε να διαπιστωθεί, η ετοιμότητα του μέσα από τις προπονήσεις.Παράλληλα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών μετά την δυσάρεστη εξέλιξη με τον Ιωάννου.

Μετά τις πρώτες προπονήσεις του Fisher με την ομάδα μάλλον φαίνεται πως η περίπτωσή του δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες για να γίνει το deal και να καταλήξει στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Το συμπέρασμα εξάγεται εύκολα μόνο και μόνο από το γεγονός ότι τις τελευταίες ιδιαίτερα ώρες έχει ενταθεί η προσπάθεια αναζήτησης κεντρικού αμυντικού. Προφανώς ο Ολλανδός δεν είναι αυτό που θέλει η ομάδα... Οι υπεύθυνοι προγραμματισμού έχουν... απλωθεί παντού και η μελέτη παικτών που έχουν προταθεί είναι έντονη.

Με τα δεδομένα της στιγμής το ΑΠΟΕΛ πάει για κάτι... άλλο πιο σίγουρο και χωρίς ρίσκο σχετικά με την αξία του ποδοσφαιριστή.