(ΔΗΛΩΣΗ στο ΚΕΡΚΙΔΑ) "Η ελκυστική Βιτορούλ, η διαφορά έδρας και η εμπειρία του ΑΠΟΕΛ"

Ήταν τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην Κύπρο, παίζοντας σε Εθνικό και ΕΝΠ και είναι Ρουμάνος στην καταγωγή. Γι’ αυτό και ο Σεμπαστιάν Κοτζοκνεάν είναι σε θέση να μιλήσει για το παιχνίδι της τετάρτης ανάμεσα σε Βιτορούλ και ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο του Γ’ Προκριματικού γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net επικοινώνησε με τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μας κατέθεσε τις απόψεις του…

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: Για μένα είναι ένα παιχνίδι με κλασικό 50-50%. Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Για το πλεονέκτημα και το μειονέκτημα της Βιτορούλ: Το πλεονέκτημα της Βιτορούλ είναι ότι είναι προπονημένη για να παίζει ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ένα ελκυστικό στο μάτι ποδόσφαιρο, προσπαθώντας πάντα να τελειώνει τις φάσεις κοντά στην περιοχή. Το μειονέκτημα της, είναι ότι πρόκειται για μια νέα ομάδα, με κατά κύριο λόγω νεαρούς και άπειρους ποδοσφαιριστές.

Για το κλειδί της Βιτορούλ: Δεν έχει κάποιο παίκτη κλειδί, είναι ένα πολύ καλό σύνολο. Είναι μια ομάδα σωστά καθοδηγούμενη από τον προπονητή της.

Για την ατμόσφαιρα στα εντός έδρας παιχνίδια της: Είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες στο γήπεδο σε σχέση με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Η Βιτορούλ είναι μια νέα ομάδα και δεν έχει τον όγκο των οπαδών που χρειάζεται για να δημιουργείται καυτή ατμόσφαιρα, όπως αυτή των φίλων του ΑΠΟΕΛ.

Για την διαφορά Ευρωπαϊκής εμπειρίας ανάμεσα στις δύο ομάδες: Οπωσδήποτε θα παίξει καθοριστικό ρόλο η εμπειρία του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Για την Βιτορούλ είναι μόλις η δεύτερη φορά που θα αγωνιστεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κατά την γνώμη μου, η εμπειρία είναι ένα κλειδί για την επιτυχία. Νομίζω αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα για το ΑΠΟΕΛ.

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε επιχορήγηση της Bet On Alfa και του «Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus».