"Πάμε στο ΓΣΠ για να σκοράρουμε, όχι μόνο άμυνα"

O διεθνής μέσος της Σλάβια, Josef Hušbauer, μίλησε μετά τη χθεσινή νίκη της ομάδας του και αναφέρθηκε και στο ματς με το ΑΠΟΕΛ...

-Θα βοηθήσει στην αυτοπεποίθηση ενόψει της αναχώρησης την Δευτέρα η νίκη επί της Jihlava; "Ελπίζω. Θέλαμε να κερδίσουμε με καλή απόδοση. Το πρώο ημίχρονο ήταν καλό, το δεύτερο όχι και τόσο".

-Ξαφνιάστηκες που ο προπονητής δεν επέλεξε να προφυλάξει τους βασικούς; Είχαμε μια μακρά βδομάδα. Χρειαζόμαστε να παίζουμε όσο το δυνατό περισσότερο. Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και οι δυνάμεις είναι στο φουλ. Πιστεύω δεν υπάρχει ανάγκη για να προφυλαχθούν κάποιοι παίκτες".

-Την Τρίτη έχετε το πρώτο ματς για τα playoffs. Με τι στόχο πάτε στη Λευκωσία; "Σίγουρα με στόχο να σκοράρουμε ένα γκολ, που είναι σημαντικό εκτός έδρας. Θέλουμε να παίξουμε με ασφάλεια στην άμυνα και να κρατήσουμε το 0-0 όσο το δυνατό περισσότερο. Όμως δεν θα παίξουμε μόνο αμυντικά. Θα δούμε πως θα παίξουμε και που έχει αδυναμίες ο αντίπαλος. Δεν θα παίξουμε μόνο άμυνα, θέλουμε να σκοράρουμε και να επιτεθούμε".

-Έχετε ήδη μελετήσει τον καλύτερο τρόπο να τους αντιμετωπίσετε; "Όχι ακόμα, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ματς με την Jihlava. Τώρα έχουμε άλλες τρεις μέρες να προετοιμαστούμε, να δούμε κάποια βίντεο του αντιπάλου. Τώρα είναι η ώρα".