"Απίστευτοι οπαδοί: Όταν χάναμε δυνάμεις, μας έδιναν ενέργεια" (βίντεο)

Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχώρησε ο Χεσούς Ρουέδα μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Σλάβια με 2-0, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός μέσα από την κάμερα του kerkida.net

Για το ματς… "Αρχίσαμε το παιχνίδι πολύ καλά και συγκεντρωμένα… Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα ενώ είχαμε και την τύχη με το μέρος μας αφού σκοράραμε στις δύο πρώτες ευκαιρίες. Είναι ένα απίθανο αποτέλεσμα για το δεύτερο παιχνίδι".

Για τη Σλάβια… "Πιστεύω ότι έπαιξαν πολύ καλά. Είχαν κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουν. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να ανακτήσουμε δυνάμεις επειδή ο επαναληπτικός είναι σε μια βδομάδα. Θέλουμε να πάμε εκεί με αυτοπεποίθηση. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και το ιδανικό είναι να σκοράρουμε ένα γκολ γιατί μετά θα χρειάζονται τέσσερα. Είμαστε πολύ δυνατοί στην άμυνα οπότε θα είναι δύσκολο για αυτούς να σκοράρουν τόσα γκολ".

Για την συνύπαρξη του στην άμυνα με Καρλάο… "Νιώθω πολύ καλά γιατί ο Καρλάο είναι ένα παίκτης με εμπειρία. Είναι καταπληκτικός παίκτης. Σήμερα είμασταν πολύ καλοί. Μόλις αρχίσαμε να παίζουμε μαζί το προηγούμενο ματς και πιστεύω όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι".

Για την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ… "Μέχρι τώρα είδα πάρα πολλά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ απ΄την τηλεόραση και είναι το όνειρο μου όπως και κάθε παίκτη να το ζήσω πραγματικά. Τώρα είμαι λίγο πιο κοντά όμως υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά. Θα είναι λίγο πιο δύσκολο από εδώ γιατί παίζουμε σπίτι τους όμως έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα με το 2-0".

Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ… "Οι οπαδοί μας ήταν απίστευτοι. Όταν δεν είχαμε πολλές δυνάμεις και δεν νιώθαμε άνετοι με την μπάλα, μας έδιναν ενέργεια. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό".