"Απολαμβάνω να αγωνίζομαι για τον Δώνη" (βίντεο)

Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχώρησε ο Τόμι Ορ μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Σλάβια με 2-0, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αυστραλός εξτρέμ μέσα από την κάμερα του kerkida.net

Για το θετικό αποτέλεσμα… "Ναι σίγουρα όμως ας μην προτρέχουμε. Ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολο εκεί. Το 2-0 είναι ένα επικίνδυνο σκορ. Την επόμενη βδομάδα πρέπει να παίξουμε λες και είναι 0-0. Σίγουρα όμως πήραμε ένα καλό σκορ".

Για το καλό ξεκίνημα… "Θέλαμε να αρχίσουμε καλά και να τους βάλουμε κάτω υπό πολύ πίεση. Το ότι σκοράραμε νωρίς μας αλλά και η στήριξη των οπαδων, μας έδωσαν ώθηση. Έτσι ακολούθησε ένα πανέμορφο δεύτερο γκολ από τον Στάθη. Μετά από αυτό δυστυχώς για μας σταματήσαμε να παίζουμε, όμως το 2-0 είναι καλό αποτέλεσμα. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε".

Για την προσωπική του απόδοση… "Το να παίζεις σε τέτοια παιχνίδι είναι πανέμορφο. Δεν ήταν από τα καλύτερα μου όμως μου δίνει κίνητρο για το επόμενο παιχνίδι".

Για το κίνητρο της Εθνικής… "Σίγουρα είναι πιο εύκολο για μένα αν παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ να κληθώ για το Μουντιάλ. Αν παίζεις σε τέτοιο επίπεδο ο προπονητής της Αυστραλίας είναι δύσκολο να σε αγνοήσει. Όμως η συγκέντρωσή μου είναι στην ερχόμενη εβδομάδα για να πάρουμε την πρόκριση".

Για τη Σλάβια… "Ξέρουμε πως έχουν καλή φυσική κατάσταση κι είναι γρήγοροι. Ήταν δύσκολο παιχνίδι για μας. Όταν δεν παίζεις καλά και παίρνεις καλό αποτέλεσμα είναι επίσης ένα σπουδαίο προτέρημα. Ξέρουμε πως αν παίξουμε καλύτερα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε".

Για τον Δώνη… "Σαν παίκτης πάντα κάνεις το καλύτερο άσχετα με το ποιος είναι ο προπονητής. Δεν είναι στον έλεγχο των παικτών αυτό αλλά το τι γίνεται στο γήπεδο. Μέχρι στιγμή απολαμβάνω να αγωνίζομαι για τον νέο προπονητή και ελπίζω να έχουμε πολλές επιτυχίες μαζί του".

Για τα στοιχεία που έφερε ο Δώνης… "Ήξερε αρκετούς παίκτες από πριν κι αυτό είναι σημαντικό. Είναι δύσκολο να μιλήσω ακόμα αφού είναι εδώ μόλις δύο βδομάδες. Παρ’ όλα αυτά θα έλεγα πως μέχρι τώρα τακτικά είναι πολύ καλός όμως είναι επίσης καλός στις σχέσεις με τους παίκτες και ξέρει να βγάζει τον καλύτερο εαυτό του καθενός. Αυτό είναι ένα σπουδαίο προτέρημα που έχει".