(ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΕΛ) Θα ΓΙΝΕΙ του... William!

Απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League βρίσκονται στο ΑΠΟΕΛ... Δεν σταματά όμως ποτέ η προσπάθεια ενίσχυσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ η περίπτωση του Βραζιλιάνου William δεν έχει εγκαταλειφθεί αλλά αντίθετα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρωθεί. Αυτό θα γίνει μετά τους επαναληπτικούς καθώς ο ποδοσφαιριστής ίσως αγωνιστεί και στη ρεβάνς της Στεάουα με την Σπόρτιγκ Λισσαβόνας την ερχόμενη Τετάρτη στο Βουκουρέστι. Ο 26χρονος πλάγιος επιθετικός θα αντικαταστήσει τον Βάντερ που θα πάρει μεταγραφή στο Ντουμπάι.

Σχετικά με τον νεαρό Μάρκο Ίχαρος τουλάχιστον μέχρι χθες ήταν ακόμη στον Αρχάγγελο και συνέχισε τα δοκιμαστικά. Μάλλον... δεν θα αποκτηθεί.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει μέχρι το τέλος του μήνα να αφαιρέσουν από το ρόστερ και ένα ακόμη ποδοσφαιριστή για να εγγράψουν τον Λούκα Σόουζα. Απ΄ και και πέρα είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποκτήσουν ένα ακόμη επιθετικό U22. Υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι τις περιπτώσεις των οποίων μελετά ο Γιώργος Δώνης με τους συνεργάτες του.